Gigi Hadid u modnom je svijetu prisutna posljednjih nekoliko godina te je vrlo traženo lice.

Galerija


Ona je jedna od najtraženijih manekenki današnjice.

Vezani članci Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Neodoljivo seksi izdanje golišave kraljice selfija ponovno je užarilo Instagram! Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Ovu manekenku znamo po golišavim selfijima, a sada je i čedno izdanje napravila vrućim

23-godišnja manekenka Gigi Hadid u modnom je svijetu prisutna posljednjih nekoliko godina te je jedno od najtraženijih i najzaposlenijih lica. Njezinim stopama krenula je i njezina godinu dana mlađa sestra Bella koja polako postaje popularnija i od nje same.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)
Gigi Hadid Sports (Foto: Getty) Foto: Getty

Sa samo dvije godine Gigi je već bila model za Baby Guess, a karijeri joj je pomogla i činjenica da ima bogate i poznate roditelje.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)
Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Naime, njezina majka Yolanda Hadid poznata je televizijska ličnost, a njezin show "The Real Housewives of Beverly Hills" bio je jako popularan. Također, Yolanda je bivši model pa je svoje kćeri imala čemu naučiti.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)
Hadidi (Foto: Getty) Foto: Getty

Nakon što se preselila u New York, Gigi je 2013. godine potpisala ugovor s poznatom modnom agencijom IMG Models, a već sljedeće godine hodala je pistom prestižnog New York Fashion Weeka. Sve ostalo sada je već povijest, a Gigi su dodatno proslavili i njezini slavni dečki.

Bili su to mladi pjevači Cody Simpson i Joe Jonas koje klinke obožavaju, ali i sadašnji Zayn Malik kojem je nedavno dala drugu šansu.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)
Gigi Hadid Bivši (Foto: Getty) Foto: Getty

Malo je naslovnica koje ona nije krasila, a gotovo da nema piste kojom nije hodala. Gigi je i jedna od Victoria's Secret anđelica, a posljednjih dana radi i uživa na grčkom Mykonosu zajedno s još jednom mladom manekenkom, Emily Ratajkowski.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

No slike Gigi u bikiniju koje su obišle svijet nikoga nisu previše oduševile, jer se manekenka vidno "stanjila" od svojih početaka, a mnogi su komentirali kako je sada jednostavno premršava. Kad se prisjetimo da je nekad krasila naslovnicu slavnog časopisa Sport's Illustrated te se javnost veselila da je u modni svijet napokon stigla djevojka s oblinama, ovo čemu sad svjedočimo doista se razlikuje od tih početaka.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)
Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Manekenka se često javno branila zbog kilaže poručujući ljudima da je s njom sve u najboljem redu, no naglašava i kako pati od autoimune Hashimoto bolesti koja je poznata i kao bolest štitnjače koja, među ostalim, dovodi do ubrzavanja ili usporavanja metabolizma.

Gigi Hadid (Foto: Profimedia)
Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ostavljamo vam da sami prosudite koliko se Gigi promijenila od svojih prvih pojava u javnosti.