Prva samostalna revija Virginie Viard za Chanel prošla je u znaku Gigi Hadid i uljeza.

Galerija


Nakon što je dizajner Karl Lagerfeld preminuo u veljači ove godine, postavilo se pitanje tko će ga zamijeniti na čelu Chanela.

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Manekenka potvrdila ono o čemu se priča cijeli tjedan, njezina majka priznala da je bila u šoku Gigi Hadid i Zayn Malik Bilo je to dvostruko slavlje? Obožavatelji uvjereni da su otkrili važan detalj o trudnoći Gigi Hadid

Tu čast dobila je njegova desna ruka Virginie Viard koja je na posljednjem danu prestižnog Tjedna mode u Parizu predstavila svoju prvu samostalnu kolekciju.

Viard se nije previše odmaknula od prepoznatljivog Chanela, no mnogi su se složili kako mu je podarila mladenačkiji i slobodniji izgled. Ipak, komadi iz kolekcije za proljeće i ljeto 2020. godine potpuno su ostali u sjeni francuske YouTuberice Marie Benoliel koja je upala na pistu.

Naime, Benoliel se u jednom trenutku ubacila među manekenke na pisti, no brzo je uočena, unatoč tome što je bila odjevena u Chanel stilu. Ipak, prije osiguranja, do nje je došla poznata manekenka Gigi Hadid koja ju je u jednom trenutku primila za rame te ispratila s piste.

Ovo nije prvi put da je plavokosa manekenka upotrijebila "silu" nad takvim samoprozvanim "uzurpatorima", a prvi put se to dogodilo 2016. godine u Milanu kada joj je Vitalii Sediuk prišao s leđa tijekom fotografiranja te ju podignuo u zrak.

Gigi mu je tada zabila lakat u glavu uz riječi: "Pusti me, tko si ti dovraga? Ti si smeće", poručila mu je bijesna kao ris te pokazala kako su se brojni boksački treninzi itekako isplatili.

Vitalii je i prije tog nemilog događaja s jednom od najzaposlenijih manekenki današnjice terorizao Hollywood takvim ispadima koji su samo njemu smiješni, a posebno drage žrtve su mu zvijezde A-liste.

Gigi je ovoga puta mirnije postupila, jer ipak YouTuberica nije stavila svoje ruke na nju, no po izrazu lica vidjelo se kako je bila i više nego bijesna. 

Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena