Prva samostalna revija Virginie Viard za Chanel prošla je u znaku Gigi Hadid i uljeza.

Galerija


Nakon što je dizajner Karl Lagerfeld preminuo u veljači ove godine, postavilo se pitanje tko će ga zamijeniti na čelu Chanela.

Vezani članci Slika nije dostupna URNEBESNA REAKCIJA Zbog neumjesne šale manekenka istukla muškarca Slika nije dostupna Svjetske ljepotice prošetale i izmamile uzdahe u Parizu

Tu čast dobila je njegova desna ruka Virginie Viard koja je na posljednjem danu prestižnog Tjedna mode u Parizu predstavila svoju prvu samostalnu kolekciju.

Viard se nije previše odmaknula od prepoznatljivog Chanela, no mnogi su se složili kako mu je podarila mladenačkiji i slobodniji izgled. Ipak, komadi iz kolekcije za proljeće i ljeto 2020. godine potpuno su ostali u sjeni francuske YouTuberice Marie Benoliel koja je upala na pistu.

Naime, Benoliel se u jednom trenutku ubacila među manekenke na pisti, no brzo je uočena, unatoč tome što je bila odjevena u Chanel stilu. Ipak, prije osiguranja, do nje je došla poznata manekenka Gigi Hadid koja ju je u jednom trenutku primila za rame te ispratila s piste.

Ovo nije prvi put da je plavokosa manekenka upotrijebila "silu" nad takvim samoprozvanim "uzurpatorima", a prvi put se to dogodilo 2016. godine u Milanu kada joj je Vitalii Sediuk prišao s leđa tijekom fotografiranja te ju podignuo u zrak.

Gigi mu je tada zabila lakat u glavu uz riječi: "Pusti me, tko si ti dovraga? Ti si smeće", poručila mu je bijesna kao ris te pokazala kako su se brojni boksački treninzi itekako isplatili.

Vitalii je i prije tog nemilog događaja s jednom od najzaposlenijih manekenki današnjice terorizao Hollywood takvim ispadima koji su samo njemu smiješni, a posebno drage žrtve su mu zvijezde A-liste.

Gigi je ovoga puta mirnije postupila, jer ipak YouTuberica nije stavila svoje ruke na nju, no po izrazu lica vidjelo se kako je bila i više nego bijesna. 

Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena