Gibonni je u subotu velikim koncertom za pamćenje oduševio publiku u zagrebačkoj Areni.


U rasprodanoj zagrebačkoj Areni Gibonni je u subotu publici priredio koncert za pamćenje. Koncert je bio rasprodan do posljednjeg mjesta, publika je uživala, a odličnu atmosferu možete pogledati u fotogaleriji.

Vezani članci Mate Bulić sa suprugom Zdenkom i kćerkom Katjom (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Mate Bulić priprema tri koncertna spektakla, a na jedan mu dolazi najstarija obožavateljica sa zanimljivom pričom Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović otkrila zašto ne govori o braku sa sinom poznatog političara: "Bolje da šutim"

 Kao gosti u Areni Gibonniju su stigli Damir Urban i Matija Dedić, koji su samo dodali sjajnoj atmosferi. Interes za ovaj spektakularni koncert bio je toliki da su u prodaju morale biti puštene i dodatne ulaznice. Gibo zaista to radi kao svjetske zvijezde.

Ovog ljeta Gibonni je najavio svoj koncert i to malom intimnom svirkom. Rekao je tada da su veliki koncerti poput svadbi. Nemaju toliku mogućnost improvizacije, ali su zato ambiciozan korak.

"Pazim da mi datum bude neparan. Sve što sam radio je bilo neparno. Ne znam objasnit. I ne treba jer je praznovjerje samo po sebi suludo", rekao je Gibonni u lipnju ove godine, najavljivavši koncert. Gibo se, kaže, sa svojom glazbenom obitelji, kako naziva svoje suradnike, uvijek trudio visoko podizati ljestvicu. I čini mu se kako su svaki put uspjeli.