Gibonni je u subotu velikim koncertom za pamćenje oduševio publiku u zagrebačkoj Areni.

Galerija


U rasprodanoj zagrebačkoj Areni Gibonni je u subotu publici priredio koncert za pamćenje. Koncert je bio rasprodan do posljednjeg mjesta, publika je uživala, a odličnu atmosferu možete pogledati u fotogaleriji.

Vezani članci Mišo Kovač (Foto: Promo) Legendarni Mišo osjeća se bolje i već priprema spektakl u Zagrebu: ''Taj koncert će me pomladiti za 15 godina'' Saša Matić (Foto: PR) Saša Matić: ''Kad nisam na pozornici i pred svojom publikom, opuštam se uz Olivera i Kemala Montena''

 Kao gosti u Areni Gibonniju su stigli Damir Urban i Matija Dedić, koji su samo dodali sjajnoj atmosferi. Interes za ovaj spektakularni koncert bio je toliki da su u prodaju morale biti puštene i dodatne ulaznice. Gibo zaista to radi kao svjetske zvijezde.

Gibonni (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL )
Gibonni (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL ) - 4

Ovog ljeta Gibonni je najavio svoj koncert i to malom intimnom svirkom. Rekao je tada da su veliki koncerti poput svadbi. Nemaju toliku mogućnost improvizacije, ali su zato ambiciozan korak.

"Pazim da mi datum bude neparan. Sve što sam radio je bilo neparno. Ne znam objasnit. I ne treba jer je praznovjerje samo po sebi suludo", rekao je Gibonni u lipnju ove godine, najavljivavši koncert. Gibo se, kaže, sa svojom glazbenom obitelji, kako naziva svoje suradnike, uvijek trudio visoko podizati ljestvicu. I čini mu se kako su svaki put uspjeli.