Giada De Laurentiis opustila se na plaži i pritom pokazala liniju i formu na kojoj joj mogu pozavidjeti mnoge mlađe kolegice.

Galerija


Slavna američka kuharica talijanskih korijena Giada De Laurentiis opustila se na plaži u South Beachu i pokazala zavidnu liniju i poveći dekolte.

Vezani članci Koronavirus, Italija Italija postrožila mjere: Prvi put u mjesec dana dvije regije stavljene u crvenu zonu, ali iz jedne ipak stižu dobre vijesti Plaža Uživali su na plaži, a onda se vrijeme naglo promijenilo, jedva su uspjeli skupiti stvari

Giada je u South Beach stigla kako bi sudjelovala na festivalu hrane i vina, gdje će održati vlastitu prezentaciju. A prije poslovnih obveza, slobodno je vrijeme iskoristila za uživanje na pješčanoj plaži u društvu 10-godišnje Jade i prijateljice.

Brčkajući se u moru, 48-godišnja kuharica izgledala je očaravajuće i zamamno u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je sjajno istaknuo njezinu figuru i grudi koje su bile u prvom planu.

Giada je kuharica i autorica nekoliko knjiga o kuhanju, a uz to ima i nekoliko vlastitih televizijskih emisija kao što su "Giada at Home", "Giada in Italy", "Everyday Italian" i "Food Network Star"

 

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

Manekenka ukrala pažnju oblinama koje su je proslavile: Pojavila se u haljini koja je jedva obuzdala njen bujni dekolte