Gerard Butler ljubitelj je tenisa i često ga se može vidjeti na najvažnijim tenskim natjecanjima, kako bodri svog omiljenog igrača Novaka Đokovića.

Galerija


Holivudski glumac Gerard Butler i njegova djevojka dizajnerica interijera Morgan Brown trenutno su potrazi za zajedničkim stanom u "velikoj jabuci", a u pauzama uživaju u slobodnom vremenu.

Vezani članci Gerard Butler (Foto: Profimedia) Omiljeni Škot pokazao zbog čega žene diljem svijeta već godinama uzdišu za njim Meghan Markle (Foto: AFP) Nećete vjerovati za što sada optužuju Meghan: "Donosiš nesreću"

Tako su protekli vikend odlučili provesti strastveno navijajući za Gerardova omiljenog tenisača, ni više ni manje, nego Novaka Đokovića. Novak je igrao finale US Opena protiv tenisača Juana Martina del Potra, i naravno, osvojio turnir.

Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: Profimedia)
Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: Profimedia)

Par je ushićeno navijao i pažljivo pratio svaki trenutak Novakove igre. Nakon meča, glumac i tenisač snimili su zanimljiv video u stilu Gerardova poznatog filma "300", uzvikujući poznatu rečenicu "This is Sparta". Video je Gerard objavio na svom Instagram profilu.

"Jako sam ponosan na mog dečka Novaka, koji je večeras osvojio US Open. Postoji tek nekoliko ratnika kao što je ovaj čovjek. Godinama ga inspirira Leonida pa je ovo postalo naš sretni ratni plač. Sve što mogu reći je hvala Bogu da nije igrao protiv Andyja Murraya", napisao je 48-godišnji glumac.

Gerard Butler i Novak Đoković (Foto: Getty Images)
Gerard Butler i Novak Đoković (Foto: Getty Images)