Je li pretjerala?

Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +19 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez objavila je niz fotografija iz Fatime, a za crkvu je obukla haljinu s prorezom koja se nije svima svidjela.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez iznenada je posjetila portugalsko svetište Fatima, gdje se pridružila hodočasnicima, no sve je to ostalo u sjeni kombinacije koju je odlučila odjenuti za prigodu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Naime, 28-godišnja Georgina objavila je na svojem profilu na Instagramu nekoliko fotografija iz crkve na kojima pozira u pripijenoj haljini s velikim prorezom sa stražnje strane, što se nekima baš nije svidjelo i zaključili su kako je to u potpunosti neprimjereno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Ne moraš nositi kameru dok se moliš i trebala bi imati više poštovanja prema sebi i crkvi te pokriti malo više tijelo. Hvala", "Zanimljivo", "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu u crkvi", "Ovo nije bi blizu vjeri, marama na kosi i kratka suknja, pogrešno", "I u crkvi stavlja pozadinu u prvi plan", neke su od kritika koje je dobila, dok su joj drugi pisali kako je prelijepa.

Georgina se nedavno našla i na meti kritika da koristi fotošop za uređivanje fotografija koje dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

"Tko god pomisli da ovako izgleda tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi", " Kosa ti je prelijepa, ali ovo nije tvoja stražnjica", "Zgodna si, ne treba ti Photoshop", "Žena mačka", poručili su joj tada.

Ronaldo i Georgina u travnju ove godine dobili su djevojčicu, koju su nazvali Bella Esmeralda, a pri porodu su izgubili sina. Naime, Georgina je nosila blizance. Tragičnu vijest objavili su na svojim profilima na Instagramu, a nekoliko dana kasnije podijelili su i obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom.

Bella Esmeralda drugo je dijete koje je Georgina rodila Ronaldu, zajedno su dobili još djevojčicu Alanu Martin, dok su nogometašu surogat-majke rodile sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea, koje je njegova zaručnica prihvatila kao svoje.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +23 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Objave s društvenih mreža otkrile koga je to Seve povela na svadbu naše glumice, odabrala je bome zgodnu pratnju!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene