Georgina Rodriguez najveća je podrška svom dečku Christianu Ronaldu, pa ga prati i na svim dodjelama nagrada.

Galerija


Na svečanoj dodjeli nagrada Marca Legend za posebna postignuća u nogometu Christiano Ronaldo, koji je i primio nagradu, pojavio se u društvu svoje zanosne djevojke, crnke Georgine Rodriguez koja je oduševila izazovnim izgledom

Vezani članci Georgina Rodriguez Danas ima džeparac do 100.000 eura, ali tako nije bilo sve dok joj jedan susret nije promijenio život KUD Idijoti Rock&Off sjeća se: Nagrada za životno djelo legendarnim KUD Idijotima

Dok je slavni nogometaš bio elegantan u plavoj košulji i odijelu, njegova se Georgina uvukla u malenu haljinicu boje kože koja je savršeno laskala njezinoj figuri pješčanog sata, ali i preplanuloj puti. 

Iako je sva pažnja trebala biti usmjerena na Ronalda, zapravo je show ukrala Georgina. Pripijena haljina otkrila je njezine vretene noge i istakla bujne bokove i grudi, po kojima je ljepotica nadaleko poznata. 

Iz ovog pojavljivanja može se primijetiti i kako Georgina sve više nalikuje jednoj drugoj slavnoj dami – Kourtney Kardashian. Sličan ovalni oblik lica, duga crna kosa i besprijekorne obline zaštitni su znak sestara Kardashian, a Georgina im u ovakvim izazovnim izdanjima počinje sve više sličiti. Je li ona to pronašla svoju stilsku inspiraciju?

Christiano je sve vrijeme zaljubljeno i nježno grlio svoju Georginu, dajući na znanje koliko mu majka njegove kćerkice znači. S obzirom na atraktivnost njegove djevojke, nikoga ne čudi što nogometaš ne skida ruke s nje. 

Podsjetimo, Ronaldo je 25-godišnjakinju upoznao još 2016. godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je radila, a prošle godine rodila im se i kćerkica.

Jedna od najslavnijih ljepotica bacila u trans fotkom u neobičnom badiću koji puno otkriva