Georgina Rodriguez najveća je podrška svom dečku Christianu Ronaldu, pa ga prati i na svim dodjelama nagrada.

Galerija


Na svečanoj dodjeli nagrada Marca Legend za posebna postignuća u nogometu Christiano Ronaldo, koji je i primio nagradu, pojavio se u društvu svoje zanosne djevojke, crnke Georgine Rodriguez koja je oduševila izazovnim izgledom

Vezani članci Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Sportsko izdanje crnke čije je tijelo savršeno iz svakog kuta dokazalo da njoj baš sve dobro stoji Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Ovo je trenutno najluđi holivudski trač: Dvije reality sestre svađaju se oko 55-godišnjeg glumca?

Dok je slavni nogometaš bio elegantan u plavoj košulji i odijelu, njegova se Georgina uvukla u malenu haljinicu boje kože koja je savršeno laskala njezinoj figuri pješčanog sata, ali i preplanuloj puti. 

Iako je sva pažnja trebala biti usmjerena na Ronalda, zapravo je show ukrala Georgina. Pripijena haljina otkrila je njezine vretene noge i istakla bujne bokove i grudi, po kojima je ljepotica nadaleko poznata. 

Iz ovog pojavljivanja može se primijetiti i kako Georgina sve više nalikuje jednoj drugoj slavnoj dami – Kourtney Kardashian. Sličan ovalni oblik lica, duga crna kosa i besprijekorne obline zaštitni su znak sestara Kardashian, a Georgina im u ovakvim izazovnim izdanjima počinje sve više sličiti. Je li ona to pronašla svoju stilsku inspiraciju?

Christiano je sve vrijeme zaljubljeno i nježno grlio svoju Georginu, dajući na znanje koliko mu majka njegove kćerkice znači. S obzirom na atraktivnost njegove djevojke, nikoga ne čudi što nogometaš ne skida ruke s nje. 

Podsjetimo, Ronaldo je 25-godišnjakinju upoznao još 2016. godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je radila, a prošle godine rodila im se i kćerkica.

Jedna od najslavnijih ljepotica bacila u trans fotkom u neobičnom badiću koji puno otkriva