Bolnu sudbinu Nevena Ciganovića George Takei podijelio je na svom Facebooku.


O problemima Nevena Ciganovića priča cijeli svijet. Nakon što se o komplikacijama estetskog zahvata raspisao Daily Mail, Ciganovićeva bolna ispovijest osvanula je i na portalu New York Posta. No, ni to nije sve.

Vezani članci Kim Verson (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nismo je dugo vidjeli: Kim Verson u zanimljivom društvu pratila modnu reviju Snježane Mehun Neven Ciganović (Foto: Instagram) Cigi nadmašio samog sebe pa postao zvijezda pornosajma: Od ovih fotki ostat ćete bez teksta...

Ciganovićeva priča zaintrigirala je i jednog poznatog glumca. George Takei na svojoj je stranici na Facebooku podijelio članak o Ciganoviću uz opis "Teška su vremena". Objava je u kratkom roku skupila nekoliko tisuća lajkova.

Podsjetimo, problemi našeg stilista započeli su tijekom operacije nosa u Iranu. Nakon što je primio aneteziju, Ciganoviću je dijagnosticiran prijapizam – iznenadna, neželjena i bolna erekcija koja nije popraćena seksualnom požudom.

Ciganović je posljedice prijapizma pokušavao riješiti u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje su ga dva puta operirali, no morao je i na treću operaciju u Beograd. Nekoliko dana oporavljao se u bolnici, nakon čega je pušten na kućnu njegu. Trenutno se osjeća puno bolje.