Poznati glazbenik George Ezra navodno je godinama u vezi s istom djevojkom, no nju – baš nitko nikada nije vidio.

Galerija


Britanski hit maker, pjevač George Ezra prije nekoliko godina postao je glazbena senzacija, a od tada ne prestaje paliti i žariti glazbenim listama. 

Vezani članci Ariana Grande Nakon tragične smrti bivšeg i jednih propalih zaruka opet je rekla "da", tu je i prsten od milijun kuna Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić prvi put progovorila o novoj ljubavi: "Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno"

Ovaj pjevač neobično duboka glasa i nježne vanjštine svijet je osvojio svojim prvim hitom "Budapest", koji je izdao 2014. Pjesma je postala najveći glazbeni hit u mnogim zemljama. Nakon što se javnosti predstavio tim singlom, Ezra je nastavio uspješno izdavanje novih uspješnica – "Shotgun" i "Paradise", a danas se smatra jednim od najuspješnijih i najperspektivnijih britanskih pjevača. 

26-godišnjak potječe iz obitelji u kojoj se glazba uvijek cijenila, brat i sestra su mu kompozitori i gitaristi, a roditelji su ih sve troje od najranije dobi izlagali klasičnoj glazbi. Ovaj  uspješni umjetnik svoj neobičan glazbeni stil opisuje kao kombinaciju utjecaja Boba Dylana i Woodyja Guthrieja, a kritičari su ga proglasili pjevačem "zrelijeg glasa no godina"

Dubok glas bogate boje koji zvuči kao da pripada nekom pjevaču soula lakše je pripisati nekom konobaru iz Alabame, a ne plavokosom mladiću iz Bristola, no upravo je njegova atipičnost bila ono što je Ezri osiguralo slavu. 

Iako ga slušaju milijuni diljem svijeta, Ezra živi neobično povučenim životom. Rijetko se može vidjeti na javnim događanjima, a još rjeđe u njegovo privatno slobodno vrijeme. Ipak, poznato je da ovaj pjevač ima dugogodišnju djevojku koja je čak i inspirirala njegov album "Staying at Tamara's". 

Ezrina djevojka navodno je i sama kantautorica i spisateljica pjesama, no njezin identitet još nije otkriven, a ona nikada nije ni viđena u javnosti! Par se nikada zajedno nije pojavio pred objektivima fotografa pa njegovi obožavatelji već godinama u neizvjesnosti čekaju da saznaju koga to ljubi mladi Ezra. 

Iako par nije vjenčan, počelo se šuškati o tome da se svadbena zvona sve jače čuju. Pjevač svoju odabranicu tako dobro skriva da su se neki fanovi zapitali kako je moguće nekoga toliko dobro prikriti tako dugi niz godina. Mnoge zvijezde pokušale su si osigurati maksimalnu privatnost, no gotovo nikome to ne polazi za rukom, pa ipak, već pet godina svijet se pita koga George Ezra voli, a odgovora jednostavno nema. 

S obzirom na silnu misterioznost vezanu za nevidljivu Ezrinu djevojku, neki obožavatelji počeli su smišljati teorije o tome kako ona zapravo i ne postoji! 

Čini se da će svijet morati još malo pričekati dok se ne otkrije što je zapravo istina, je li Ezra u vezi ili nije, ženi li se ili ne. Možda i dalje odluči skrivati svoju intimu kao zmija noge, a možda se vjenča i istog dana objavi fotografije ceremonije. S obzirom na potražnju za informacijama vezanu za njega, postigao bi dobru cijenu za prodaju fotki nekom uglednom časopisu. 

Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?