Ispravit će sve!

Clooney šokiran time što tvrtka od koje je dobio 40 milijuna dolara iskorištava djecu za težak rad

George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) +0 George Clooney (Foto: AFP) Galerija

Dokumentarna serija "Dispatches" otkrila je kako djeca rade osam sati dnevno na plantažama u Gvatemali za manje od šest dolara, a dio je poznate tvrtke i glumac George Clooney.

Oskarovac George Clooney istaknuo je kako poznati proizvođač kave ima pune ruke posla nakon što je u dokumentarcu otkriveno da su kod njih zaposlena djeca koja beru kavu i prenose teške terete.

Pogledaj i ovo George Clooney Tako treba! Obožavani šarmer pobrinuo se da pažljivo zaštiti svoju lijepu suprugu i tako još jednom pokazao da je pravi gospodin!

Dokumentarna serija "Dispatches" otkrila je kako djeca rade osam sati dnevno na plantažama u Gvatemali za manje od šest dolara, a imaju samo jedan slobodan dan tjedno, piše Daily Mail.

Clooney je kao ambasador te tvrtke posljednjih 14 godina zaradio oko 40 milijuna dolara, a nada se kako će se neke stvari promijeniti u njihovu vodstvu.

"Bio sam iznenađen i tužan kada sam vidio priču o djeci koja tamo rade i uvjetima u kojima preživljavaju. Upravni odbor i cijela ova tvrtka očito imaju još pune ruke posla da isprave neke stvari. Ali sve će biti ispravljeno", rekao je 58-godišnji glumac.

Clooney se nada kako će novinar koji je razotkrio tu priču nastaviti izvještavati o svemu te da će otkriti detaljne uvjete pod kojima rade svi zaposlenici na plantažama kave.

"Kao dječak radio sam na farmi duhana svog djeda u Kentuckyju i svjestan sam svih problema koji se tiču rada djece. I sam sam tada imao 12 godina", zaključio je glumac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene