U filmu 'Daleko od očiju' glumački par Jennifer Lopez i George Cloney snimili su legenadru seksi scenu u prtljažniku automobila – vrijeme je da se prisjetite!


'Daleko od očiju' (eng. Out Of Sight') snimljen je prije 15 godina, no film je to koji je i dalje rado gledan. Tada su glavni glumci Jennifer Lopez i George Clooney postati sve poznatiji javnosti, a danas su među najvećih zvijezdama u Hollywoodu.

Vezani članci George Clooney Nekad je bio svjetski zavodnik broj jedan, a onda je upoznao odvjetnicu za koju je odmah znao da će mu biti žena George Clooney Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige

26. lipnja 1998. Clooney je postao prava filmska zvijezda nakon uloge u filmu 'Batman and Robin' (1997), no tek je u 'Daleko od očiju' postigao svoj dobro znani šarmantni ugled. Tada je Clooney postao Clooney.

>> Mama Jennifer Lopez poludjela zbog preseksi nastupa: 'Ponašala se kao napaljena tinejdžerica!'

Film je inspiriran pričom iz knjige Elmore Leonard, a radi se o Jacku Foleyu (glumi Clooney) koji je pobjegao iz zatvora te se zaljubio u Karen Cisco (Lopez) FBI agenticu koja ga pokušava vratiti u zatvor. Iako su na drugim stranama zakona, ljubav među njima brzo se razbukta.

Mnogima se urezala u sjećanje scena u prtljažniku automobila u kojem su se skrivali - napetost se mogla rezati nožem, a kemija između njih svoje ne može se sakriti.
Kako bi proslavili 15-godišnjicu od tog filma, prisjetili smo se te vruće scene koju mnogi nazivaju i najseksi scenom ikada snimljenom zbog seksualne napetosti i erotičnosti. Uživajte! ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook