Nije dugo potrajalo

Malo je poznato da mu lijepa odvjetnica nije prva supruga, pred oltar je stao i krajem 80-ih, a evo o kojoj je ženi bila riječ

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George Clooney od samih početaka svoje karijere na glasu je kao zakleti neženja, što je pak postao nakon prvoga braka. Prije vjenčanja s Amal ponovno je promijenio mišljenje, a evo što sve znamo o njegovu prvom braku.

Zakleti neženja George Clooney i njegova Amal jedan su od najpopularnijih parova danas, a slavni ljepotan još je prije svoje lijepe supruge uplovio u bračnu luku, no prvi put mu ta luka nije bila sigurna duže od tri godine.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Talia Balsam njegova je prva supruga, a par je bio u braku od 1989. do 1992. godine. U to vrijeme Clooney je bio na počecima karijere i baš je nakon razvoda uzeo ulogu u seriji "ER", u kojoj je glumio čak 14 godina. No kako je sve počelo?

Vezu su započeli brzo nakon što je Clooney prekinuo s Kelly Preston, a vjenčali su se u Las Vegasu. Bili su par kratko i 1984. godine, a kada su se ponovno sreli, nisu duljili previše te su brzo stali pred oltar. Talia je u to vrijeme imala 30, a George 28 godina.

"Imao sam 28 godina, a u Kentuckyju kada si toliko star moraš pred oltar. Znaš točno već i kako bi brak morao izgledati. Ipak, naš brak nije bio ni blizu toga. Trebali smo raditi na braku, a meni se to nije dalo te sam otišao. Možda sam bio i prestrašen, a možda nisam bio spreman vjenčati se. Za sve sam ja bio kriv", priznao je Clooney kasnije. Nakon razvoda isticao je kako se nikada više neće vjenčati, što je i bila istina sve dok nije upoznao Amal.

"George je i dalje šarmantan, dobro ga znam. Vjerojatno nisam bila za brak u to vrijeme i dosta je stvari pošlo krivo", komentirala je dosta godina kasnije njegova prva supruga Talia.

Balsam, koja je i sama glumica, od 1998. godine u braku je s glumcem Johnom Slatteryjem, s kojim ima sina Harryja. Supružnici su inače u seriji "Momci s Madisona" glumili par.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene