Seks skandal

Kao 16-godišnjakinja uhvaćena u oralnom seksu na zabavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Genesis Rodriguez, kolegica Paula Walkera u filmu 'Hours', bila je dijelom maloljetničkog seks skandala kad je imala 16 godina!

Jedan od zadnjih filmova koje je Paul Walker snimio do kraja, prije tragične smrti, je 'Hours', a njegova kolegica Genesis Rodriguez morat će odraditi većinu promocije filma.

Pogledaj i ovo Meadow Walker (Foto: Instagram) presretna je! Udala se kći tragično preminulog glumca, a svima je za oko zapelo tko ju je otpratio do oltara!

Filmska ekipa 'Fast and Furious' napravila video u spomen na Paula Walkera

No, Radar Online otkrio je šokantne detalje iz glumičine prošlosti. Naime, Rodriguez je bila dijelom maloljetničkoga seks skandala kada je imala 16 godina.

Zvijezdu filmova 'What To Expect When You're Expecting', Identity Thief' i telenovele 'Doña Bárbara', smatrali su jednom od najljepših glumica koje tek ulaze u svijet te profesije.

No, prije nego li se proslavila u Hollywoodu, Rodriguez, kći poznatog pjevača i glumca Josea Luisa Rodrigueza, karijeru je započela u španjolskom Telemundu te je tamo 2004. godine i započeo maloljetnički seks skandal.

Šesnaestogodišnja Rodriguez bila je u romantičnoj vezi s tridesetogodišnjim kolegom Mauriciom Islasom, zvijezdom telenovele 'Prisionera', koji je bio oženjen te ima troje djece. Kada su ih uhvatili u oralnom seksu na jednoj zabavi, Islas je tvrdio kako je proživljavao psihičke probleme zbog kojih je spavao s tinejdžericom. Rodriguez je kasnije izjavila kako je bila izmanipulirana da spava s njim.

Islasova supruga, Patricia Villasaña odmah se rastala te je Islas dobio otkaz u telenoveli. Maloljetnički seks skandal riješen je izvan suda, kako bi Islas izbjegao zatvor, a Rodriguez je dobila milijun dolara, uključujući i veliku isplatu od Telemunda.

Islas se javno ispričao 2005. godine za svoju vezu s Rodriguez, a ona je otišla u Los Angeles kako bi krenula ispočetka sa svojim životom i karijerom. 'Kada sam dočekala novu godinu, bila sam tako sretna što mogu reći zbogom 2004. godini. Jako sretna', rekla je tada. Dok se o seks skandalu puno izvještavalo u medijima Latinske Amerike, u svijetu se o njemu počelo pričati tek sada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene