Josh Hartnett danas snima samo manje uloge i gotovo se potpuno povukao iz javnog života.

Galerija


“Pearl Harbor“, “40 dana i 40 noći“ i “Pad crnog jastreba“ filmovi su koji su proslavili američkog glumca Josha Hartnetta, kojeg su žene diljem svijeta obožavale. Josh danas snima samo manje uloge te vodi miran i obiteljski život. Gotovo da je neprimijećen u javnosti, ali bez obzira na to, i dalje mami ženske uzdahe.

Josh Hartnett (Foto: Profimedia)
Josh Hartnett (Foto: Profimedia)

Vezani članci Rob Lowe (Foto: Instagram) Skinuo majicu i pokazao isklesani torzo s 55 godina: "Ovo je najgora stvar koja se dogodila Instagramu" Glumac Tim Daly (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Slavni glumac oduševljen Hrvatskom: "To je jedno od najljepših mjesta na kojima sam bio!"

“Mislim da sam se malo udaljio od Hollywooda jer nisam bio spreman za svu tu pažnju. Nisam želio paziti na svaku riječ i želio sam prirodno rasti, tako da sam odlučio da u tom trenutku biti filmska zvijezda nije za mene“, otkrio je zgodni glumac.

Josh Hartnett (Foto: Getty Images)
Josh Hartnett (Foto: Getty Images)

Na vrhuncu slave mediji su ga povezivali s brojnim slavnim ljepoticama poput Natalie Imbruglie, Scarlett Johansson, Siennom Miller, Penelope Cruz i Kirsten Dunst, no Josh se skrasio s deset godina mlađom glumicom Tamsin Egerton, s kojom ima dvogodišnju kćer.