Josh Hartnett danas snima samo manje uloge i gotovo se potpuno povukao iz javnog života.

Galerija


“Pearl Harbor“, “40 dana i 40 noći“ i “Pad crnog jastreba“ filmovi su koji su proslavili američkog glumca Josha Hartnetta, kojeg su žene diljem svijeta obožavale. Josh danas snima samo manje uloge te vodi miran i obiteljski život. Gotovo da je neprimijećen u javnosti, ali bez obzira na to, i dalje mami ženske uzdahe.

Josh Hartnett (Foto: Profimedia)
Josh Hartnett (Foto: Profimedia)

Vezani članci Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Seksi mama ni u šetnju s 20 godina starijim snagatorom i sinom ne može bez - dekoltea Goran Višnjić (Foto: Dusko jaramaz/Pixsell) Goran Višnjić od doktora u "Hitnoj službi" postao "General": Po kojoj ulozi vi pamtite slavnog glumca?

“Mislim da sam se malo udaljio od Hollywooda jer nisam bio spreman za svu tu pažnju. Nisam želio paziti na svaku riječ i želio sam prirodno rasti, tako da sam odlučio da u tom trenutku biti filmska zvijezda nije za mene“, otkrio je zgodni glumac.

Josh Hartnett (Foto: Getty Images)
Josh Hartnett (Foto: Getty Images)

Na vrhuncu slave mediji su ga povezivali s brojnim slavnim ljepoticama poput Natalie Imbruglie, Scarlett Johansson, Siennom Miller, Penelope Cruz i Kirsten Dunst, no Josh se skrasio s deset godina mlađom glumicom Tamsin Egerton, s kojom ima dvogodišnju kćer.