Gdje je danas?

Bila je ljepotica za koju su se muškarci otimali, a onda je nestala i već godinama se skriva od medija

Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Galerija

Yasmine Bleeth proslavila se ulogom spasiteljice Caroline Holden u seriji "Spasilačka služba", koja ove godine obilježava 30 godina otkako se počela prikazivati.

Yasmine Bleeth u seriji ''Spasilačka služba'', koja se počela prikazivati još 1989. godine, utjelovila je spasiteljicu Caroline Holden.

Pogledaj i ovo Jose Solano - 7 Potpuno neprepoznatljiv! Bio je jedan od najzgodnijih spasilaca u popularnoj seriji, a evo gdje je i kako izgleda danas!

Bila je to ujedno i serija koja ju je proslavila i vinula među zvijezde. Časopis People 1995. godine uvrstio ju je među 50 najljepših ljudi na svijetu, a bila je jedna od 100 najseksi FHM-ovih žena na svijetu svake godine od 1996. do 2001. S obzirom na ulogu u Baywatchu, pristizale su joj i ponude za uloge u drugim filmovima i serijama, a tijekom televizijske karijere radila je i kao model.

No kako to biva u Hollywoodu, u periodu najveće slave odala se drogama, pa je prvi put na rehabilitaciji završila 2000. godine, a godinu kasnije uhićena je zbog posjedovanja kokaina. Nakon toga se pojavila samo još u televizijskom filmu ''Spasilačka služba: Vjenčanje na Havajima''.

Poslije teškog perioda u životu iskreno je progovorila o vremenu kad se borila s ovisnosti pa je tako ispričala da je znala ne spavati po pet dana, ali i da se zbog konzumacije kokaina srušila na snimanju za jedan časopis. Ispričala je da su njezini poslovni suradnici u početku ignorirali njezine probleme s ovisnosti, sve dok joj prijatelji nisu počeli govoriti da više ne liči na sebe jer se problem koji je imala odrazio i na njezin izgled.

''Krajem 1999. prestala sam nalikovati na sebe. Ranije sam bila djevojka s oblinama, ali onda sam i to izgubila. Prijatelji su mi govorili da izgledam kao izvanzemaljac, imala sam samo 49 kilograma'', otkrila je tada.

Istaknula je da od svoje ovisnosti nikad neće zauvijek pobjeći, ali da je to dio njezina života i da će to prihvatiti.

Od tada je nema u javnosti.

Još je poznato da je 2000. upoznala današnjeg supruga i vlasnika striptiz-kluba Paula Cerrita. Yasmine danas ima 51 godinu i veoma se promijenila, što je logično s obzirom na vrijeme koje je prošlo otkako smo ju gledali na televiziji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene