USKORO NA SUDU

Njegove tajne uskoro će biti otkrivene: ''Preokrenuo mi je život naopačke''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki mađioničar David Copperfield uskoro bi mogao doživjeti veliki pad u svojoj karijeri.

Legendarni iluzionist David Copperfield posljednjih godina nije bio medijski eksponiran. No, svoje poznate iluzionističke točke i dalje je održavao u luksuznim hotelima MGM Grand. Uspješan mađioničar ima vjernu publiku diljem svijeta, a jedan od njih je donedavno bio i Britanac Gavin Cox koji tvrdi kako mu je Copperfiled uništio život.

Pogledaj i ovo David Copperfield (Foto: Profimedia) Bila su to vremena! Danas je pomalo zaboravljen, njegovi uspjesi u sjeni su velikih skandala, ali na vrhuncu slave žario je i palio nevjerojatnim trikovima!

Cox je tužio Davida Copperfielda jer tvrdi kako je pretrpio oštećenje mozga kao sudionik u jednoj njegovoj mađioničarskoj točki. Coxov odvjetnik prijeti kako će se na suđenju konačno dignuti zastor s njegovih trikova.  ''Zabavit ću se prilikom ispitivanja gospodina Copperfielda, jer može pokušati, ali ja ne idem ni u jednu njegovu kutiju'', kazao je Coxov odvjetnik Benedict Morelli. ''Vjerujem da će se sada određene tajne otkriti'', dodao je.

Sudeći prema tužbi, Gavin Cox otišao je vidjeti iluzionista u MGM Hotel u Las Vegas za svoj rođendan 2013. godine. Kada ga je Copperfiled izvukao iz publike za točku u kojoj je trebao nestati, Cox je bio oduševljen. U jednom trenutku Davidov asistent je gurnuo Coxa i još jedog sudionika iz publike kroz mračni tajni prolaz koji je bio dio točke, ali 57-godišnji Cox se nekako spotaknuo i pao. Udario je glavom o pod, kazao je odvjetnik. ''Ljudi su mu govorili, gospodine Copperfield, ovaj čovjek se ozlijedio'', kazao je Cox , piše Page Six. ''Gospodin Copperfield me samo pogledao, okrenuo se i otišao. Nikad nije pokazao nikakvu brigu za mene u tom trenutku'', kazao je Cox koji je jednom prilikom kuhao za kraljevsku obitelj, kaže, kako sada ne može ispeći niti običan muffin. ''Preokrenuo mi je život naopačke. Imam konstantne bolove i kratkoročnu memoriju'', priznao je Cox. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene