Kakav show!

Finalna borba, erotska rumba i malo hip hopa: Pogledajte galeriju druge emisije showa "Ples sa zvijezdama"

Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) +11 Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Evo kako je izgledala druga emisija spektakla "Ples sa zvijezdama".

Druga emisija showa "Ples sa zvijezdama" donijela je sa sobom nova uzbuđenja i iznenađanja, ali i prvo ispadanje jednog plesačkog para.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Znamo sve parove 11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"

Nakon glasovanja gledatelja pred malim ekranima i žirija, show su napustili Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt.

"Nismo očekivali ovo večeras. Veselili smo se plesovima koje smo htjeli plesati u sljedećim emisijama. Hvala našim navijačima koji su nas pratili i glasovali za nas. Puno sreće drugim parovima u showu", izjavili su Ana i Mario nakon ispadanja, a trenutno najveći broj bodova imaju Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Natjecatelji i žiri bili su itekako zadovoljni drugom emisijom. Žiri je utvrdio napredak kod svih plesnih parova i većina nastupa im se svidjela, tek su imali pokoju konstruktivnu kritiku ili primjedbu.

Pred kandidatima je novi tjedan priprema i napornih treninga te osmišljavanja koreografija koje ćemo gledati u trećoj emisiji showa. 

Fotografije svih večerašnjih nastupa pogledajte u galeriji. 

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene