Jeste li znali?

Gabrijela Žalac prije političke karijere pojavila se u spotu Miroslava Škore, pogledajte kako je bivša ministrica tada izgledala!

Gabrijela Žalac Gabrijela Žalac DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Žalac Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) +0 Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Gabrijela Žalac se prije političke karijere kratko bavila glazbom, a pojavila se u spotu za pjesmu Miroslava Škore "Šumi, šumi javore".

Bivša ministrica Gabrijela Žalac uhićena je ovoga tjedna, a posljednjih nekoliko godina njezino se ime spominje u medijima zbog nekoliko afera. Žalac je navikla na život pred kamerama, a sve je počelo kada se pojavila u jednom glazbenom spotu.

Početkom devedesetih godina je glumila u videu za singl "Šumi, šumi javore" u kojem je pred kamere došla u narodnoj nošnji.

Gabrijela Žalac je, inače, bila i članica Folklornog ansambla Lisinski Vinkovci, u kojem je djelovala puno prije nego što je mogla naslutiti da će ostvariti političku karijeru. U svijet politike je ušla nakon što je diplomirala ekonomiju, i to kao stručna savjetnica HDT-ova župana Bože Galića 2005. godine.

Žalac je udana za supruga Marija, s kojim je pred oltar stala prije mature. Prvo dijete rodila je krajem srednje škole, a par je u braku dobio četvero djece.

Bivša ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac prenoćila je u policijskom pritvoru nakon ispitivanja u Uredu europskog javnog tužitelja. Uhićena je zbog malverzacije novcem iz EU fondova uz još troje ljudi, a zagrebački Županijski sud trebao bi odlučiti o njihovu pritvoru.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +15 Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Snimka djevojke poznatog milijardera kako gleda Lea DiCaprija postala je pravi hit, no pozadina svega navodno ima drugu priču!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +4 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Vedran Ćorluka snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana, mnoge je iznenadio njegov novi imidž!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene