Gabriela Pilić i Slavko Sobin prošle su godine oduševili u emisiji "Ples sa zvijezdama" u kojoj su na kraju odnijeli i pobjedu.

Galerija


Prošlo je godinu dana od prve plesne probe Gabrijele Pilić i Slavka Sobina.

Vezani članci Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko i Gabriela u maloj dilemi, ona mu poručila: “Znaš da se sa mnom ne vrijedi raspravljati” Slavko Sobin Sobin se prisjetio trenutka zbog kojeg je umalo proplakao, o ovome dosad nije pričao

Riječ je o pobjednicima posljednje sezone plesnog spektakla Nove TV "Ples sa zvijezdama", koji su se tim povodom pred našim kamerama prisjetili svojih nastupa te ih iskreno komentirali.

Tko radi, taj i griješi. No Slavko je iskreno priznao kako je sada sve u redu kada gledaju svoje pogreške s odmakom, no tako baš i nije bilo kada je trajao show. "Ajme, majko", kratko je komentirao činjenicu da su oboje perfekcionisti.

Kako je to izgledalo tada, prisjetite se u našem videu!

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.