Oboje su perfekcionisti

Pobjednici ''Plesa sa zvijezdama" prisjetili se nastupa: ''Tu sam skoro pao, je l' ti to mene prozivaš?''

Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko Sobin i Gabriela Pilić Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko Sobin i Gabriela Pilić Gabriela Pilić i Slavko Sobin Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Gabriela Pilić i Slavko Sobin prošle su godine oduševili u emisiji "Ples sa zvijezdama" u kojoj su na kraju odnijeli i pobjedu.

Prošlo je godinu dana od prve plesne probe Gabrijele Pilić i Slavka Sobina.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Bez okolišanja! Slavko Sobin objavio fotku s ljepoticom koja ga je zamijenila drugim glumcem pa priznao da je ljubomoran

Riječ je o pobjednicima posljednje sezone plesnog spektakla Nove TV "Ples sa zvijezdama", koji su se tim povodom pred našim kamerama prisjetili svojih nastupa te ih iskreno komentirali.

Tko radi, taj i griješi. No Slavko je iskreno priznao kako je sada sve u redu kada gledaju svoje pogreške s odmakom, no tako baš i nije bilo kada je trajao show. "Ajme, majko", kratko je komentirao činjenicu da su oboje perfekcionisti.

Kako je to izgledalo tada, prisjetite se u našem videu!

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene