Kakav par!

Iz "Plesa sa zvijezdama" u Hollywood? Gabriela je s ovim prorezom spremna i za svjetske crvene tepihe

Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Ples sa zvijezdama) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) +0 Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Galerija

Gabrielu Pilić i Slavka Sobina ove nedjelje, 26. svibnja, gledamo u polufinalu "Plesa sa zvijezdama".

Gabriela je kao stvorena za plesne podije, ali i crvene tepihe, i to ne samo one domaće.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Gabriela Pilić Oboje su perfekcionisti Pobjednici ''Plesa sa zvijezdama" prisjetili se nastupa: ''Tu sam skoro pao, je l' ti to mene prozivaš?''

Radi se o profesionalnoj plesačici Gabrieli Pilić koju ćemo gledati i u polufinalu popularnog showa "Ples sa zvijezdama" koje je zakazano za ovu nedjelju, 26. svibnja, u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Njezin plesni partner je fenomenalni Slavko Sobin koji je više puta dokazao da ga osim glumačkog talenta krasi i onaj plesni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

A dok čekamo nedjelju da vidimo što nam je ovaj rasplesani duo pripremio, oni su pronašli i malo vremena za zabavu, pa su sinoć zajedno stigli na veliki Storyjev party u Muzeju suvremene umjetnosti te oduševili pojavom.

I dok je Slavko blistao u sivom odijelu te bijeloj košulji, lijepa Gabriela zablistala je u dugoj bijeloj haljini s visokim prorezom koja je dostojna i holivudskih crvenih tepiha. Još kad ju odjene žena sa savršenom linijom, to se zove pun pogodak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Pilić (@gabriela.pilic) on

Radi se o kreaciji poznate domaće dizajnerice Matije Vuice, a atraktivna i talentirana brineta na račun izgleda dobila je samo pohvale.

"Mi se sredili. Hvala @matijavuica što ste mi pomogli da napravim da se osjeća onako kako zaslužuje", napisao je Slavko pored fotografije sa sinoćnjeg događaja na Instagramu te stavio hešteg "kraljica".

Time je ovaj polufinalni par još jednom dokazao da se odlično slaže ne samo na podiju, već i van njega. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +4 Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Celebrity Sve su oči bile uprte u Nives Celzijus: Svestrana brineta blistala je u proljetnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene