Gabrielu Pilić i Slavka Sobina ove nedjelje, 26. svibnja, gledamo u polufinalu "Plesa sa zvijezdama".

Galerija


Gabriela je kao stvorena za plesne podije, ali i crvene tepihe, i to ne samo one domaće.

Vezani članci Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko i Gabriela u maloj dilemi, ona mu poručila: “Znaš da se sa mnom ne vrijedi raspravljati” Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko i Gabriela progovorili o trenutku o kojem su dosad šutjeli: “Ti si tu opsovao, ja sam lupila o vrata”

Radi se o profesionalnoj plesačici Gabrieli Pilić koju ćemo gledati i u polufinalu popularnog showa "Ples sa zvijezdama" koje je zakazano za ovu nedjelju, 26. svibnja, u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Njezin plesni partner je fenomenalni Slavko Sobin koji je više puta dokazao da ga osim glumačkog talenta krasi i onaj plesni.

A dok čekamo nedjelju da vidimo što nam je ovaj rasplesani duo pripremio, oni su pronašli i malo vremena za zabavu, pa su sinoć zajedno stigli na veliki Storyjev party u Muzeju suvremene umjetnosti te oduševili pojavom.

I dok je Slavko blistao u sivom odijelu te bijeloj košulji, lijepa Gabriela zablistala je u dugoj bijeloj haljini s visokim prorezom koja je dostojna i holivudskih crvenih tepiha. Još kad ju odjene žena sa savršenom linijom, to se zove pun pogodak.

Radi se o kreaciji poznate domaće dizajnerice Matije Vuice, a atraktivna i talentirana brineta na račun izgleda dobila je samo pohvale.

"Mi se sredili. Hvala @matijavuica što ste mi pomogli da napravim da se osjeća onako kako zaslužuje", napisao je Slavko pored fotografije sa sinoćnjeg događaja na Instagramu te stavio hešteg "kraljica".

Time je ovaj polufinalni par još jednom dokazao da se odlično slaže ne samo na podiju, već i van njega. 

Sve su oči bile uprte u Nives Celzijus: Svestrana brineta blistala je u proljetnoj haljini