Latinski pop-pjevač Gabriel Diniz poginuo je u avionskoj nesreći u Brazilu.

Galerija


U stravičnoj avionskoj nesreći koja se dogodila u Brazilu, poginuo je slavni latino pop-pjevač Gabriel Diniz. Mladi život ugašen je u njegovoj 29. godini života. 

Vezani članci Policija, ilustracija Crna subota: Nova smrt na hrvatskim cestama, sletio s mopeda i poginuo Nesreća u kojoj je preminuo nekadašnji nogometaš Slaven Belupa i Varteksa - 3 Automobilom sletio s ceste i udario u dvorišnu ogradu: Na licu mjesta preminuo muškarac (47)

Ovaj poznati brazilski pjevač (28) krenuo je iz Salvadora (u brazilskoj državi Bahia) na rođendansku zabavu svoje djevojke. No, nažalost, nije nikada stigao. 

Gabriel i njegova dva pilota bili su na pola puta do odredišta u Maceiju u sjeveroistočnoj državi Alagoas kada se avion srušio. Sva trojica su na mjestu poginula. 

Tijekom svoje kratke, ali vrlo uspješne karijere Gabriel je izdao tri studijska albuma, a njegov singl "Jenifer" ima više od 235 milijuna pregleda na YouTubeu. 

"Uz mnogo boli potvrđujemo smrt Gabriela Diniza i posade zrakoplova", poručeno je u potvrdi tragične smrti mladog glazbenika. 

Uzrok nesreće još nije poznat, a pokrenuta je istraga. Njegova djevojka Karolina Calherios čekala ga je nakon njegova nastupa, kada su trebali zajedno slaviti njezin rođendan. Mnoštvo poruka podrške i sućuti poslali su i njegovi obožavatelji, kojih na Instagramu ima više od 4,7 milijuna. 

Najbogatiji hrvatski bračni par s velikom razlikom u godinama uživao u rijetkom izlasku u javnost