Frano Ridjan ove će jeseni prvi put stati pod reflektore pozornice "Supertalenta".

Galerija


Prepoznatljivo lice s malih ekrana i glas s radija Frano Ridjan pridružuje se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi u sedmoj sezoni "Supertalenta".

Vezani članci Frano Ridjan (Foto: Instagram) Uspjeli smo Franu nagovoriti da nam kaže nešto što rijetki o njemu znaju: ''Umjetnik u inozemstvu, a u Hrvatskoj...'' Frano Ridjan Frano Ridjan bez dlake na jeziku: "To bi trebalo pod imenom i prezimenom pa da vidimo"

Euforiju najzabavnijeg svjetskog TV formata moći će okusiti već danas kada sa snimanjem počinju audicije, na kojima će brojni natjecatelji stati pred četveročlani žiri i pokušati se izboriti za daljnji prolazak u showu.

Kako kaže, Frano se svom novom angažmanu izrazito raduje.

''Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je ukazana na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom uspješno doprinijeti programu Nove TV'', izjavio je Ridjan te dodao kako jedva čeka iskusiti atmosferu iz studija najpopularnijeg talent showa u svijetu, kao i upoznati brojne natjecatelje.

Dok će Frano prvi put stati pod reflektore pozornice "Supertalenta", hvalevrijedne savjete svakako će mu moći udijeliti suvoditelj Igor Mešin.

''Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim svim talentima koji nam dolaze na audicije!"

Frano Ridjan široj je javnosti postao poznat kao voditelj "Parlaonice", a gledatelji su ga pratili i u emisijama "Dobro jutro, Hrvatska", "Dobar dan, Hrvatska", "Kod nas doma" te je sudjelovao na raznim projektima, međunarodnim festivalima i programima uživo, kao i bio spiker Drugog programa hrvatskog radija.

Oduvijek mu je, kaže, san bio postati ''čovjek iz svačijeg dnevnog boravka'', a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina, kada je prvi put kročio u lokalnu radijsku postaju.

Frano je završio studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Još kao student radio je na Drugom programu Hrvatskoga radija i Radio Sljemenu. Javnosti je simpatičan zbog pozitivne energije kojom zrači i ležernosti s kojom odrađuje voditeljski posao i javljanja uživo, a od sada svoju profesionalnu karijeru nastavlja na Novoj TV.