Frano Ridjan i supruga Lea čekaju drugo dijete, a par već ima 2-godišnjeg sina Maura.

Galerija


Obitelj voditelja Frane Ridjana uskoro će se proširiti za još jednog člana.

Vezani članci Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić Pogledajte top-izjave omiljenog žirija, ali i neočekivani poljubac koji je sve iznenadio! Richard Gere (Foto: Getty Images) U 71. čeka drugo dijete s 34 godine mlađom suprugom, prije samo 9 mjeseci dobili su sina

Poznati domaći voditelj posljednjih mjeseci ima puno razloga za slavlje. Nakon što je postao voditelj popularnog showa "Supertalent" čiju sedmu sezonu upravo gledamo na Novoj TV, Frano nam je potvrdio kako u njegovu malenu obitelj uskori stiže prinova.

Naime, njegova supruga Lea trudna je 6 mjeseci, a par već ima 2-godišnjeg sinčića Maura.

Simpatični voditelj otkrio nam je kako ga je o sretnim vijestima voljena supruga obavijestila neposredno prije nego je i službeno postao voditelj "Supertalenta" koji ruši sve rekorde gledanosti.

34-godišnji voditelj i njegova godinu dana mlađa supruga ponovno čekaju sina koji bi im trebao stići oko Božića, prigodno, kao najljepši poklon. "Tata navija da sinčić stigne malo ranije, jer mu je 35. rođendan 10. prosinca pa bi to bila odlična dvostruka zabava", otkrio nam je želje Frano.

"Odlično podnosim trudnoću, a i gospođa se odlično drži", u svom je stilu otkrio pokoji trudnički detalj, a priznao nam je i kako se sinčić Mauro već naveliko priprema za dolazak brace.

Može li slađe? Čestitke obitelji Ridjan!

Upoznajte seksi "curu od skandala" koja se bacila u borbu za osvajanje srca zgodnog Zadranina