Franka Batelić je nova gošća zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Pjevačica Franka Batelić gošća je najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap".

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Pogledajte još jednom najveće fakape domaćih celebrityja, nekima od njih stvarno ne biste bili u koži! Mia Kovačić, Ida Prester Franka Batelić bez dlake na jeziku o neugodnim životnim trenucima: ''I cijela cica je završila vani, to je snimljeno!''

S voditeljicama Mijom Kovačić i Idom Prester podijelila je neke neugodne trenutke iz svojeg života koji će vas zasigurno nasmijati do suza, ali i iznenaditi.

"Je li moguće da je ova savršena ljepotica išta fakapirala u životu?" zapitala se Ida, a Franka se onda prisjetila jedne škakljive situacije iz showa "Ples sa zvijezdama".

"U live nastupu je mene nešto ponijelo i moja ruka je završila gore i cijela je cica vani", ispričala je Franka koja je za vrijeme snimanja showa bila maloljetna, a njezin neugodnu trenutak je prikazan na televiziji.

"Sad nakon poroda kad gledam unatrag na to mislim se zašto nisam više pokazivala cice", našalila se na što joj je Mia poručila da još uvijek stigne.

Franka je prepričala i svoj susret s glazbenom divom Beyonce, kada je nastupila prije njezina koncerta u Zagrebu. Pohvalila se kako je pjevačicu upoznala nakon nastupa i fotkala se s njom, no kada je na Facebooku podijelila njihove zajedničke fotke, pojavio se problem zbog kojeg je Ida zaključila da je Beyonce zasmetalo što je ljepša od nje.

Prepričala je i jednu zanimljivu situaciju sa suprugom Vedranom Ćorlukom KOJI je uhvaćen u laži nakon finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

"Bio je jedan videić koji je kružio po internetu u kojem Vedran, lijepo pijan ujutro nakon što su u finalu igrali s Francuskom u Rusiji, pije kavu, i pleše nešto, i govori: 'Franka na kavi sam'. To je bilo svugdje na internetu", ispričala je.

Što joj je točno Vedran slagao, koji je bio problem s Beyonceinim fotkama i kako je Franka nasamarila svojeg menadžera Sinišu Bevandu, te još više toga, doznajte u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" koji možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Žanamari objavila video pa pokazala da je njezino tijelo i više nego spremno za plažu, neki se pitaju kako može biti tako savršena

Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću