Franka Batelić premijerno predstavlja dugonajavljivanu pjesmu ''Ti mi nosiš sreću''.

Galerija


‘'Ti mi nosiš sreću'' nova je Frankina pjesma, u kojoj se ovoga puta poigrala sa zvukom svjetske pop-produkcije i retro elementima.

Vezani članci Franka Batelić - 6 Franka Batelić nasmijala svojim glamuroznim jutrima: "Rijetko uspijem doći do kraja liste" Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka prati utakmicu u najboljem društvu, preslatkom fotografijom sinčića Viktora rastopio je sve

Takva kombinacija ovu pozitivnu pjesmu čini zarazno plesnom.

“Pitali su me da ju opišem jednom riječju: ona je nevjerojatno – sretna!”, rekla je Franka koja je novi hit dodala popisu pjesama koje će uvrstiti na album koji izlazi uskoro:

'''Ti mi nosiš sreću' jedna je od onih pjesama koje se pojave, zavoliš ih, snimiš u jednom dahu i jedva čekaš da ju čuje publika.'' Slično je bilo i sa pjesmom ''Kao ti i ja'', koju su prihvatili i publika i radijske postaje, te od izlaska prije tri mjeseca ne silazi s top 10 službene glazbene ljestvice HR top 40.

Za glazbu i produkciju pjesme bio je zadužen Branimir Mihaljević, a tekst su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek.

Zajedno sa službenim izlaskom pjesme, Franka je na svom kanalu na YouTubeu predstavila i spot.

''Željeli smo napraviti spot koji će pokazati sreću kroz zajedništvo, zabavu i naglasiti kako slučajni susreti mijenjaju ljudima život nabolje i ako to stvarno želimo, sve možemo okrenuti na pozitivu... male stvari čine život sretnijim'', rekla je Franka i dodala da joj je iznimno drago što se u spotu kao gost pojavio i naš najbolji vozač relija Juraj Šebalj.

Spot je režirala Sandra Mihaljević, za stajlinge i kostime bila je zadužena Jasenka Tudor Bevanda, za šminku Ana Rajić i Petra Sever, a frizure Martin Posavec iz Salona Franić.