Franka Batelić objavila je emotivan i nježan status posvećen sinu Viktoru, kojeg je dobila s Vedranom Ćorlukom.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka uživaju u čarima roditeljstva nakon što je početkom godine na svijet stigao njihov sin, kojemu su odlučili dati ime Viktor.

Vezani članci Franka Batelić, Vedran Ćorluka Franka preslatkom čestitkom poželjela sve najbolje Vedranu za rođendan: "Voli te tvoj trio" Franka Batelić (Foto: Instagram) Otkriven spol djeteta: Mini čovjek Franke Batelić i Vedrana Ćorluke stiže na zimu

Svoju sreću dijele na društvenim mrežama, prvo je Vedran objavio fotografiju na kojoj su Viktor i njihov ljubimac psić Oskar, a Franka je posljednjom pričom na Instagramu uspjela sve raznježiti.

"I odjednom... Svaka pjesma je pjesma o tebi", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj se vide malene Viktorove ručice.

Franka je rodila 5. siječnja u jednoj zagrebačkoj bolnici, a sretnu vijest da su postali roditelji podijelili su također na društvenim mrežama. Nedugo nakon porođaja, koji je prošao u savršenom redu, par se s prinovom otputio kući, a Vedran je rođenje sina proslavio u zagrebačkoj Sloboštini u društvu obitelji i prijatelja. 

Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!