Franka Batelić objavila je emotivan i nježan status posvećen sinu Viktoru, kojeg je dobila s Vedranom Ćorlukom.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka uživaju u čarima roditeljstva nakon što je početkom godine na svijet stigao njihov sin, kojemu su odlučili dati ime Viktor.

Vezani članci Vedran Ćorluka Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara Franka Batelić i Vedran Ćorluka Ponosni roditelji Franka i Vedran doveli sina kući: "Sad tek kreće ludilo"

Svoju sreću dijele na društvenim mrežama, prvo je Vedran objavio fotografiju na kojoj su Viktor i njihov ljubimac psić Oskar, a Franka je posljednjom pričom na Instagramu uspjela sve raznježiti.

"I odjednom... Svaka pjesma je pjesma o tebi", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj se vide malene Viktorove ručice.

Franka je rodila 5. siječnja u jednoj zagrebačkoj bolnici, a sretnu vijest da su postali roditelji podijelili su također na društvenim mrežama. Nedugo nakon porođaja, koji je prošao u savršenom redu, par se s prinovom otputio kući, a Vedran je rođenje sina proslavio u zagrebačkoj Sloboštini u društvu obitelji i prijatelja. 

Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!