Franka Batelić uživa u čarima majčinstva i u svakom trenutku sa sinom Viktorom kojeg je izvela u sunčanu šetnju.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić uistinu živi svoje najbolje dane, nakon rođenja sina Viktora kojeg kojeg je dobila sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom i nakon što je osvojila nagradu Cesarica za hit godine, novopečena mama uživa u čarima majčinstva.

Vezani članci Franka Batelić Emotivna Franka prisjetila se voljenog oca i objavom rasplakala pratitelje: "Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više" Antonija Mišura Pogledajte vjenčanice poznatih Hrvatica: Koje su se zvijezde udale u raskošnoj krinolini, a koje u ljetnoj haljinici?

Franka je tako lijep i sunčan dan iskoristila za jednu od prvih šetnji s Viktorom i podijelila taj trenutak s obožavateljima na svom profilu na Instagramu.

"Sunceeeee. Što ima u kvartu?", napisala je Franka u objavljenom storiju iz šetnje za koju je odabrala trendi teddy kaput i ružičastu kapu. 

Franka se prije nekoliko dana dana prvi put nakon poroda pojavila u javnosti na dodjeli nagrade Cesarice gdje je zablistala na pozornici u crnom elegantnom odijelu. Sina Viktora rodila je početkom siječnja, a ona i Vedran su sretnu vijest podijelili putem društvenih mreža. 

 

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!