Pogađate?

Franka otkrila što nikad ne radi u krevetu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica Franka Batelić nedavno je izdala novi spot za pjesmu 'Ljubav je', a otkrila je i ponešto o svojem ljubavnom životu.

Uspješna mlada pjevačica Franka Batelić objavila je svoj novi video spot za pjesmu 'Ljubav je', a sada je gostovala i u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' gdje je otkrila što je za nju ljubav.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Franka Batelić ima novi singl i video spot za pjesmu 'Ljubav je…'

'Ta pjesma mi puno znači i dira me na jedan osobni način. Iako nisam pisala tekst, čim sam je čula osjetila sam je kao da je izašla iz moje duše', rekla je Franka.

No osim njezinim pjesama, njezine obožavatelje zanima i njezin privatni život posebno kada se radi o njezinom dečku nogometašu Vedranu Ćorluki. U showu je otkrila i što nikada ne radi u krevetu! 'U krevetu nikad ne jedem, pa nisam imala ni najfiniji doručak u krevetu, a ne zamišljam ni kako me dragi prosi ili najsavršeniju vjenčanicu', otkrila je Franka koja sebe ne smatra romantičnom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene