Zgodne žene!

Sad je jasno na koga je Franka takva ljepotica: Pjevačica objavila fotografiju s majkom Ingrid

Ingrid Batelić (Foto: Instagram) Ingrid Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ingrid Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke jedna je osoba posebno blistala od sreće i ponosa.

Sad nam je jasno na koga je pjevačica tako lijepa.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Na vjenčanju pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke prošlog vikenda u Istri jedna je osoba posebno blistala od sreće i ponosa.

Radi se o Frankinoj mami Ingrid koja nam je dokazala kako je ljepota doista nasljedna. Gospođa Batelić sa svojim je pokojnim mužem Damirom, koji je nažalost preminuo prije nekoliko godina, od malih nogu poticala svoju kćer da ostvari svoje glazbene snove, a uz nju je bila i na jednom od najvažnijih dana u njezinom životu.

 

A post shared by Ingrid Zustovic (@ingridzustovic) on

Gospođa je tom prilikom blistala u elegantnoj plavoj haljini do koljena, a pokazala je i kako nema problema s hodanjem u poprilično visokim potpeticama.

 

A post shared by Franka Batelic FanClub (@frankafanclub) on

"Ona oprašta, ona zaboravlja, ona se smiješi, ona je jaka, ona je hrabra, ona ima strpljenja. Hvala ti, mama", napisala je Franka ispod fotografije na kojoj njih dvije poziraju ispred velikog znaka na kojem piše "ljubav".

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Zgodne žene, nema što!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene