Lijepo je to - kad su vam tek 24 godine, a već imate impresivan popis žena koje ste ljubili... Ovo je najveći zavodnik iz svijeta sporta.


Serijski zavodnik u svoju je mrežu upleo novu ljepoticu. Mladi bugarski tenisač Grigor Dimitrov ima svega 24 godine, no ljubavni set nabacio je svojim poznatim kolegicama. Sada je na red došla i pjevačica - i to Nicole Scherzinger.

Lewis Hamilton je sada stvar prošlosti - pjevačica ljubi nogometaša

Vezani članci Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi! Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

Britanski The Sun piše kako je Nicole konačno krenula dalje, i to sa Dimitrovom. Slaba je na mlađe sportaše, čemu svjedoči i njena duga veza sa Lewisom Hamiltonom, pa je veza s Dimitrovom prilično logična. U vezi su od srpnja, a drže je u tajnosti zbog prijašnjih veza, kojima se nisu baš proslavili. Izvor blizak paru izjavio je da su potpuno opijeno jedno drugim, no paze da ih se ne fotografira jer osjećaju pritisak javnosti.

ANKETA Mislite li da je Ana Ivanović najljepša tenisačica svijeta? Dajte svoj glas

Tko i ne bi osjećao pritisak na mjestu lijepog Dimitrova? Naime, kriv je za veliko tenisačko rivalstvo između Marije Sharapove i Serene Williams. Ovog ljeta tenisač je prekinuo dvogodišnju vezu s Mariom Sherapovom, a prije nje sa Serenom Williams. Zbog njega su Serena i Maria godinama u napetim odnosima. Fatalni Bugar nije ostavio u očaju samo dvije tenisačice, već i Lewisa Hamiltona, koji pati zbog Nicole i nove joj ljubavi. Grigor se opako nameće kao najveći zavodnik iz svijeta sporta - jer 24 su mu tek...

 

A photo posted by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook