Blake Lively i Ryan Reynolds vjenčali su se 2012. godine na plantaži na kojoj su nekad radili i živjeli robovi.

Galerija


Blake Lively i Ryan Reynolds vjenčali su se 2012. godine u Južnoj Karolini na plantaži Boone Hall, na kojoj je sniman kultni film "Notebook".

Vezani članci Ryan Reynolds Holivudski kralj dobrih fora urnebesnim priznanjem što radi u izolaciji nasmijao fanove Blake Lively i Ryan Reynolds Slavni par hvalevrijednom gestom oduševio fanove: "Pokazali ste ljudskost. Moji ste heroji"

Upravo su zbog spomenute plantaže fotografije s njihova vjenčanja uklonjene s nekoliko internetskih stranica, a sada i s poznate društvene mreže Pinterest.

Naime, problem nije u lokaciji, već u njezinoj prošlosti, jer se radi o plantaži na kojoj su nekada živjeli robovi. Drugim riječima, tamo je zabilježeno jedno od najgorih kršenja ljudskih prava, a to je sada zasmetalo i Pinterestu.

"Trend vjenčanja na plantažama ne osnažuje niti jednu crnu ženu ili muškarca, kao niti bilo koju osobu koja koristi stranicu, jer su na tim plantažama nekoć živjeli robovi", stoji u dijelu službenog priopćenja Pinteresta koji će sa svoje stranice ukloniti i ostale fotografije vjenčanja održanih na toj i sličnim lokacijama.

"Vjenčanje bi trebalo slaviti ljubav i zajedništvo, a povijest plantaža to zasigurno ne predstavlja", zaključuju s ove društvene mreže.

Inače, Ryan i Blake jedan su od najpopularnijih holivudskih parova, a njihovo vjenčanje bilo je inspiracijama mnogim parovima.

Zbog prozirne haljine manekenka na Instagramu dobila gnjusne komentare od druge žene