Grozna prošlost

S interneta se uklanjaju fotke svadbe poznatog para zbog mjesta održavanja na kojem su se događali užasi

Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) +0 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds vjenčali su se 2012. godine na plantaži na kojoj su nekad radili i živjeli robovi.

Blake Lively i Ryan Reynolds vjenčali su se 2012. godine u Južnoj Karolini na plantaži Boone Hall, na kojoj je sniman kultni film "Notebook".

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 1 Urnebesni su! Originalna čestitka: Suprug slavne glumice objavio fotografije koje nisu smjele ugledati svjetlo dana

Upravo su zbog spomenute plantaže fotografije s njihova vjenčanja uklonjene s nekoliko internetskih stranica, a sada i s poznate društvene mreže Pinterest.

Naime, problem nije u lokaciji, već u njezinoj prošlosti, jer se radi o plantaži na kojoj su nekada živjeli robovi. Drugim riječima, tamo je zabilježeno jedno od najgorih kršenja ljudskih prava, a to je sada zasmetalo i Pinterestu.

"Trend vjenčanja na plantažama ne osnažuje niti jednu crnu ženu ili muškarca, kao niti bilo koju osobu koja koristi stranicu, jer su na tim plantažama nekoć živjeli robovi", stoji u dijelu službenog priopćenja Pinteresta koji će sa svoje stranice ukloniti i ostale fotografije vjenčanja održanih na toj i sličnim lokacijama.

"Vjenčanje bi trebalo slaviti ljubav i zajedništvo, a povijest plantaža to zasigurno ne predstavlja", zaključuju s ove društvene mreže.

Inače, Ryan i Blake jedan su od najpopularnijih holivudskih parova, a njihovo vjenčanje bilo je inspiracijama mnogim parovima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene