Marija Miholjek uz gledatelje je Dnevnika Nove TV od njegovih samih početaka, a mi smo se prisjetili kako je izgledala na početku prikazivanja.

Galerija


Televizijska voditeljica Marija Miholjek jedno je od zaštitnih lica Nove TV i uz gledatelje malih ekrana je posljednjih 15 godina.

Vezani članci Marija Miholjek Marija Miholjek: ''Puno je pitanja na koja ne znamo odgovore, ali odgovornost je sada na svima nama'' Marija Miholjek Marija Miholjek ima dodatan razlog za slavlje na Božić, a i Frano Ridjan je u iščekivanju najljepšeg poklona

Danas 43-godišnja Marija i dalje donosi vijesti iz zemlje i svijeta u domove tisuće gledatelja, a izgleda gotovo isto kao na početku karijere. 

Njezine fotografije iz nekih prošlih dana pokazuju nam da se zapravo i nije previše promijenila. Ako pogledamo one iz 2007. godine, primijetit ćemo da je tada imala nešto drugačiju frizuru nego danas, no na licu i tijelu nema značajnijih promjena i djeluje kao da je vrijeme za nju stalo.

Marija je nedavno s kolegama ponosno obilježila 15. rođendan Dnevnika Nove TV.

"Kad je završio taj prvi Dnevnik, okrenula sam se, pogledala oko sebe. Redakcija je bila puna, bila je puna naših kolega. Kad smo rekli hvala i doviđenja, prolomio se pljesak, meni su potekle suze. Petar i ja smo se zagrlili, baš smo bili sretni što je sve prošlo dobro. Nije bilo nikakvih grešaka u emisiji, naš realizator Šime sve je odvozio besprijekorno i stvarno su emocije bile divne. Taj pljesak nas je ohrabrio za dalje'', prisjetila se Marija Miholjek za IN magazin.

Severina se još nije oglasila, ali drugi jednostavno ne vjeruju u ono što su vidjeli i čuli: ''Ovo je nevjerojatno, gdje ti je kraj, ženo?''