Pogledajte ih!

Nikad viđene fotografije pokojnog Đorđa Balaševića raznježile brojne obožavatelje, objavio ih je njegov fotograf!

Đorđe Balašević Đorđe Balašević DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević +0 Đorđe Balašević Galerija

Od smrti Đorđa Balaševića prošlo je gotovo 10 mjeseci, a sada je fotograf Petar Kürschner Jr. na Facebooku objavio njegove nikad viđene fotografije.

Legendarni Đorđe Balašević preminuo je 19. veljače ove godine, a mnogi obožavatelji se još ne mogu pomiriti s tim da više nije među nama i čuvaju uspomenu na njega u grupama na Facebooku.

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević Slavio bi okrugli rođendan Osvanula dosad neviđena fotografija neprežaljenog Đorđa Balaševića: "Običan, a vječan!"

A sada su u jednoj takvoj grupi osvanule nikad viđene Đoletove fotografije, koje je podijelio njegov službeni fotograf Petar Kürschner Jr.

"Pozdrav svima! Šaljem par fotki s koncerata od Balaševića kojem sam godinama bio službeni fotograf. Đole je bio jedan jako drag čovjek, puno lijepih stvari sam doživio s njim. I dalje ne mogu vjerovati da više nije među nama. Nadam se da će vam se fotke sviđati!", napisao je fotograf uz fotografije kojima je obradovao, ali i raznježio brojne fanove pokojnog Panonskog Mornara.

Fotografije pogledajte ovdje, a neke smo izdvojili i u našoj galeriji. 

Većina fotki nastala je na Đoletovim koncertima, no neke su i privatne, a na njima ga možemo vidjeti kako se druži s pokojnim Mustafom Nadarevićem, koji nas je napustio u studenom prošle godine, i pjevačem Šajetom.

Podsjetimo, Balašević je preminuo u 68. godini života u bolnici Novom Sadu od posljedica upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. Iza sebe je ostavio ožalošćene suprugu Oliveru i njihovo troje djece, a vijest o njegovoj smrti potresla je cijelu regiju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Nataša Janjić Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) +3 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Celebrity Urnebesni komentar Janice Kostelić na račun skijaških vještina Nataše Janjić mnoge je nasmijao do suza!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) +20 Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene