Nataši Kojić Taši koja već godinama živi u Americi te paralelno gradi glazbenu i glumačku karijeru

Galerija


Ona je kći folk zvijezde Dragana Kojića Kebe te sestra Igora Kojića, Severininog supruga.

Vezani članci Severina, Igor Kojić Seve i Igor imali su čak tri svadbena slavlja, drugo u Beogradu bilo je najraskošnije, prisjetite se kako je sve izgledalo Severina i Igor Kojić - 3 Nakon vijesti o službenom razvodu i Severinine potvrde oglasio se i Igor Kojić sa simboličnom objavom

Radi se o Nataši Kojić Taši koja već godinama živi u Americi gdje paralelno gradi glazbenu i glumačku karijeru, a svojim se obožavateljima redovito javlja putem društvenih mreža na kojima ju prati više od 106 tisuća ljudi.

Tako Nataša često objavljuje fotografije na kojima se vidi gdje je, s kim i što radi, a posljednju je objavila s jedne premijere u Los Angelesu.  Po opisu iste jasno je kako se radi o projektu na kojem je radila s, kako je sama istaknula, "dobrom i talentiranom ekipom".

Ipak, njezin uspjeh ostao je u sjeni njezinog lica koje je izgledalo potpuno drugačije nego inače.

Naime, iako je Nataša odavno poznata kao velika ljubiteljica fotošopa, mnogi su se pitali je li ipak radila nešto na licu, zbog čega sada izgleda neprepoznatljivo.

Također, Nataša već godinama nije bila u rodnoj Srbiji, a neki su mediji dugo šuškali da je to zato što u Americi radi na crno, pa bi joj izlaskom iz zemlje bio zabranjen ponovni ulazak.

Kako god bilo, njezin brat Igor i njegova supruga Severina nedavno su bili kod Nataše u posjeti kada su završili na premijeri posljednje sezone hit serije "Igra prijestolja" te se tamo čitavu večer fotografirali s glavnim zvijezdama.

A koliko se Natašin izgled transformirao, uvjerite se u našoj galeriji. 

Slavni glumac usred Zagreba uživao u rakijama i noćnom životu, a samo su ga rijetki prepoznali