Turbulentan život

Ovaj glumac nekoć je bio seks-simbol i san svake žene, a sada ga na ulici ne biste prepoznali

Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) IMDB 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) +1 Nick Nolte (Foto: IMDB) Galerija

Borba s ovisnošću i godine pregazile su nekadašnjeg zavodnika i holivudskog glumca Nicka Noltea.

Slavni holivudski frajer Nick Nolte u svojoj je bogatoj karijeri snimio više od 50 filmova, a čak je tri puta bio nominiran za Oscara.

U svojoj je mladosti smatran velikim seks-simbolom Hollywooda, a za njime su uzdisale dame diljem svijeta. No otad su prošla desetljeća, a Nolte više nije ono što je nekad bio. Upravo suprotno, da ga danas sretnete na ulici, vjerojatno biste ga jedva prepoznali. 

Danas 78-godišnji glumac izgleda neprepoznatljivo. Duga sijeda brada, razbarušena kosa i ležerno odijevanje transformirali su Noltea, pa bi ga danas rijetko tko prepoznao iz prve. 

Podsjetimo, ovaj velikan američke filmske scene svoju je karijeru zapravo započeo u kazalištu, no ubrzo je prešao na filmska platna, koja su mu osigurala planetarnu popularnost. Osim po svojim glumačkim ostvarenjima, Nolte je poznat i po turbulentnom privatnom životu koji su obilježile borbe s ovisnostima i brojne propale ljubavne veze. 

Sve je započelo još davne 1965. kada je bio uhićen zbog krivotvorenja dokumenata. Zbog tog zločina dobio je čak 45 godina zatvora. Iako to zvuči zastrašujuće, glumac se uspio izvući od služenja kazne jer je presuda na kraju bila odbačena.

Mnogo kasnije, 2002. godine, Nolte je imao još jedan bliski susret s organima zakona kad je uhićen zbog sumnje da je vozio pijan u Malibuu. Tri dana nakon uhićenja prijavio se u kliniku za savjetovanje, gdje je trebao raditi na svojim problemima s ovisnošću o alkoholu. Krvni nalazi pokazali su da je bio pod utjecajem droge koja se obično koristi za silovanje, no glumac je oštro opovrgnuo da ga je itko ikada silovao.

Ni na ljubavnom planu nije mu bilo dosadno, pa se ženio čak četiri puta, a ima i dvoje djece.

Inače, Nick Nolte nekoliko je puta bio proglašen najpoželjnijim muškarcem svijeta, a iako danas možda ne nosi tu titulu, barem znamo da su ga njegovi demoni napokon napustili, pa živi mirnim životom bez poroka. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) +0 Kelly Brook (Foto: Profimedia) Celebrity Kad se u jednostavnom odijelu pojavila na svečanosti, mnogi nisu mogli skinuti oči s nje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene