Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Filmske maske oduvijek oduševljavaju gledatelje, no malo je tko ikada vidio kako se one izrađuju.


Filmske maske oduvijek oduševljavaju gledatelje, no malo je tko ikada vidio kako se one izrađuju. U Londonu je to prvi put omogućeno. Znatiželjnici su i sami mogli biti modeli na čijim su se licima radile maske za horror i SF filmove.

Vezani članci Lubanje Možete li pogoditi čije su ovo lubanje? Izgledaju poput izvanzemaljskih, iznenadit ćete se kad vidite kome pripadaju Čudovišta iz noćnih mora (Foto: Instagram/dctattoo_swe) Omiljene likove pretvorio u čudovišta iz noćnih mora, nikako ih ne pokazujte djeci

Posjetitelji nisu skrivali svoje oduševljenje: 'Nisam ni mislio da mogu ovako izgledati. Izgleda odlično'!

Kad se kamere ugase: Ovako to doista izgleda u Hollywoodu!

Vrhunski stručnjaci oduševili su posjetitelje. Likove iz filmova mogao je dotaknuti svatko tko je došao na prezentaciju.

'Uglavnom smo ih pretvarali u likove iz filmova kako bi posjetitelji mogli vidjeti cijeli proces stvaranja. Vidjeli su ono što možemo samo mi koji radimo u filmskoj industriji', rekao je Kristyan Mallet vizažist.

Brojna čudovišta posjetiteljima su bila na dlanu. Dobili su priliku vidjeti ih žive, ali i naučiti nešto o filmskim maskama. Šetnja među filmskim stvorenjima privukla je toliki broj ljudi da su organizatori odlučili svake godine pokazati svoje umijeće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook