Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Filmska ekipa 'Fast and Furious' napravila je dirljiv video u spomen tragično preminulog prijatelja, glumca Paula Walkera.


U spomen na glumca Paula Walkera njegova ekipa sa seta 'Fast and Furious' napravila je video u kojem se sjećaju slavnog glumca i prijatelja. Video koji traje 2 minute prikazuje Paulove scene iz legendarnog filma zajedno s njegovim kolegama Vin Dieselom, Tyrese Gibsonom i Michelle Rodriguez.

Objavljeni rezultati autopsije tragično preminulog Paula Walkera

Video započinje zaraznim i simpatičnim osmijehom poznatog glumca po kojem će ga prijatelji vječno pamtiti, dok u pozadini svira tužna pjesma 'Coming Home' koju izvodi Skylar Grey .

'Najvažnija stvar u životu će uvijek biti ljudi u ovoj sobi, upravo ovdje, upravo sada', rekao je Paulov kolega Vin Diesel.

Do sada je snimljeno je šest nastavaka filma 'Fast and Furious', a snimanje sedmog dijela je prekinuto zbog tragične nesreće glumca. Podsjećamo, poznati 40-godišnji glumac preminuo je proteklog vikenda u automobilskoj nesreći u Los Angelesu u automobilu kojeg je vozio njegov prijatelj Roger Rodas.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook