I sve nasmijao

Ma što je to servirao? Unio pravu pomutnju u slavnu kuhunju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Genijalni Filip Šovagović u MasterChef kuhinju ovog je puta unio malu pomutnju i puno smijeha.

Filip Šovagović se žiriju odlučio predstaviti svojim crno bijelim rižotom, no već je kod odabira namirnica napravio nešto neočekivano. S police u dućanu uzeo je nešto totalno nespojivo s njegovim jelom.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef Tko će zakuhati situaciju u MasterChefu: Nives, Anđa... ili netko treći?

´Uzeo sam Lino ladu, Lino ladu treba imati uvijek!´, komentirao je Filip svoj odabir. Nije se najbolje snašao s odabirom riže. ´Ne znam kakva je ta riža. Uopće ne razumijem te razne riže. Onako, prođe mi neki put po pola sata da kuham neku rižu i da se ona uopće ne skuha i da ne izgleda kao riža´, izjavio je, a Dino mu kasnije objasnio u čemu je pogriješio.

No, kandidati u kuhinji Masterchefa danas nisu računali na iznenađenje žirija i dodatni couvert koji trebaju napraviti. Filip taj dio nije najbolje shvatio i u dućanu se nije mogao koncentrirati. ´Uhvatio sam nešto malo lješnjaka i imam nešto malo badema. Ako netko hoće prigristi te bademe i može za kraj dobiti Lino ladu´, već je bilo pomalo jasnije što Filip namjerava napraviti.

Dino: ´Ovo Vas dobro ocrtava!´

Kad je došlo vrijeme za kušanje, Filip je pred žiri stavio tanjur s rižotom, tanjur s bademima i lješnjacima, a zatim posegnuo u zadnji džep i izvukao – Lino ladu. Članovi žirija su prasnuli u smijeh. ´Ovo Vas dobro ocrtava! Vi glumite u komedijama je li tako?´, kroz smijeh je upitao Dino. Filip je krenuo pojašnjavati što se dogodilo, a da je imao više vremena za couvert bi napravio jetrenu paštetu. ´Ovo je zdravo, ja se s tim znam zavarat´, nastavio je. ´Ali to nije kuhanje!´, Dino se još uvijek smijao.

Andrej mu je pojasnio što je couvert točno, a Filip njemu da prije rižota idu bademi i lješnjaci, a nakon glavnog jela Lino lada. ´Svaka čast za trud, između ostalog pjat izgleda jako dobro. Hvala na desertu´, smiješio se Andrej.

Filip je na kraju otkrio svoju taktiku: ´Žiri izaziva kod mene strahopoštovanje, to su stari znalci. Ne znam s kojom dozom bahatosti bi se mogao nositi s njima i njihovim znanjem tako da sam se odlučio u početku praviti blesav pa možda prođem bar u drugi krug, s obzirom na to kako sam napredovao!´.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene