Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mario Valentić napustio je kuhinju MasterChefa.


Osobni trener i promotor zdravog života Mario Valentić imao je najmanje sreće s repliciranjem filea orade. Dok je kretao sa svojim tanjurom prema žiriju nije ni slutio što će se dogoditi.

'Presudila je moja fokusiranost, to sam namjerno napravila'

Vezani članci Slika nije dostupna Koji je kandidat toliko oduševio Dina da bi njegovo jelo jeo svaki dan? Slika nije dostupna Od gledatelja, voditelja do - kandidata!

´Zapravo me zanimalo hoće li žiri naći neku veliku, veliku pogrešku´, kazao je. Žiri možda nije pronašao tu jako veliku pogrešku, no našao je nekoliko manjih koje su presudile njegovom odlasku kući.

 Prvi na redu za kušanje je bio Andrej koji je već prije prvog zalogaja postrance izdvojio jednu košćicu. Mario je za vrijeme filetiranja prilično pazio, ali to očito nije bilo dovoljno.

´File vam je uspio dosta dobro. Ostale su vam košćice po sredini, očito to korištenje pincete nikome ne ide predobro´, komentirao je Andrej. Mario nije dao na sebe: ´On je rekao množinu, a izvadio je jednu kost.' Krema od krumpira je po Andreju bila bez okusa.

Mario se nakon toga Radovanu unaprijed ispričao za košćice ukoliko ih eventualno pronađe. Činilo se da će Radovan u svojim komentarima biti nešto blaži, no to se nije dogodilo: ´Nije to ništa loše, jedino u prezentaciji ste zabucali jako, kao da ste zaboravili kako je ovaj tanjur izgledao!´.

Sportski natjecateljski duh vedrog Marija nažalost nije bio dovoljan za ostanak u MasterChef kuhinji. ´Iskreno, nisam baš mislio da ću u prvoj eliminaciji ispasti. Imao sam jaku konkurenciju i što sad? Idemo dalje...´, komentirao je.

Filipu je bilo posebno žao radi toga. ´Sad jedan mlad, sposoban čovjek ne može napredovati u ovoj našoj zemlji, nego napredujemo mi koji smo već onako, toliko otišli unazad´, rekao je. Igor Mešin je odlazak Marija Valentića prokomentirao: Dogodilo se ono što sam rekao, što se tiče mog ispadanja, da jedino računam na tuđe greške, da će netko griješiti više od mene i to se izgleda dogodilo.