Glumica Felicity Jones očekuje svoje prvo dijete!

Galerija


Slavna glumica Felicity Jones svijetu je objavila sretnu vijest da ona i njezin suprug Charles Guard očekuju svoje prvo dijete. Charles i Felicity krunu svoje ljubavi dočekat će 2020. i to nakon dvije godine braka.

Vezani članci Vedran Ćorluka i Franka Batelić Odbrojavanje započelo: Franka i Vedran nestrpljivo iščekuju dolazak malene prinove Michelle Williams Ne gubi vrijeme: Slavna plavuša samo 8 mjeseci nakon razvoda ponovno zaručena i čeka drugo dijete

Naime, par se vjenčao u srpnju 2018. godine nakon tri godine sretne veze, a sada su se odlučili i na sljedeći veliki korak - proširenje obitelji. Zaručili su se 2017. kada je Felicity pokazala svijetu svoj prekrasan zaručnički prsten, a od tada par nije javno govorio o svom privatnom životu no ovako veliku vijest nisu mogli dugo skrivati.

Sretnu vijest par je objavio nedugo nakon što se 36-godišnja glumica pojavila na premijeri svog novog filma "The Aeronauts" i privukla na sebe poglede znatiželjnika zbog trbuščića koji se nije trudila sakriti. 

Felicity je inače poznata kao beznadna romantičarka koja obožava ljubavne filmove i priče, a jednom je i sama priznala kako sanja o skladnom životu u kojem će balansirati karijeru i obitelj. 

"Srećom živimo u svijetu u kojem je imanje djece za ženu oslobađajuće i osnažujuće. Iz onoga što vidim oko sebe mogu zaključiti kako žene postanu jače kada postanu majke i prestnu tratiti vrijeme na stvari koje ne žele", rekla je Felicity, piše People. 

Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati