Pogledajte galeriju!

Fatalni BRKOVI: Ovo su slavni muškarci na koje padaju sve žene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gdje god se ove celebrity zvijezde pojave plijene pažnju svojim izgledom. Osim što su uvijek sređeni ili imaju svoj posebni stil, dozu muškosti svakako im pridodaju i brkovi koje nose.

U kojem god izdanju ovi planetarno popularni muškarci bili za njima uzdišu brojne pripadnice nježnijeg spola. Donosimo vam Top 5 brkatih frajera!

>> Movember - mjesec borbe protiv raka prostate!

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

Njegujete svoje brkove i želite ih ponosno pokazati? Šaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr!

1. Brad Pitt

Suprug Angeline Jolie ponekad si da oduška kad nema snimanja te 'fura' stil koji mu najviše odgovara. Pušteni brkovi i brada, casual majice i traperice odlična su kombinacija.

2. George Clooney

George Clooney također je među najfatalnijim frajerima na svijetu, a žene još više 'polude' kad ga vide s trodnevnom bradom i brkovima.

3. Jude Law

Glumac Jude Law ima tipično lice nevinašca, a takve uloge najčešče i dobiva u filmovima. No, Jude voli pokazati i svoju muževnu stranu pa pusti brkove!

4. Ryan Gosling

Iako je glumac Ryan Gosling već dugo u vezi s Evom Mendes, brojne žene ne odustaju i jednostavno žele osvojiti njegovo srce kao što je on osvojio i njihovo. smatraju ga atraktivnim u svim izdanjima, ali najprivlačniji je kad je opušten, svoj i... brkat!

5. David Beckham

Jedan od najpopularnijih nogometaša, a definitivno i jedan od top miljenika žena, David Beckham ima faze u kojima povremeno mijenja svoj imidž. Tako se s vremena na vrijeme vrati slavnom brku koji mu, kažu brojne obožavateljice, stoji savršeno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene