Gdje god se ove celebrity zvijezde pojave plijene pažnju svojim izgledom. Osim što su uvijek sređeni ili imaju svoj posebni stil, dozu muškosti svakako im pridodaju i brkovi koje nose.


U kojem god izdanju ovi planetarno popularni muškarci bili za njima uzdišu brojne pripadnice nježnijeg spola. Donosimo vam Top 5 brkatih frajera!

>> Movember - mjesec borbe protiv raka prostate!

Njegujete svoje brkove i želite ih ponosno pokazati? Šaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr!

1. Brad Pitt

Vezani članci Slika nije dostupna Movember: I zagrebački Medvjedi pridružili se akciji Slika nije dostupna Uključite se i vi: Pustite brk, zgrabite fotić i recite 'DA' zdravlju!

Suprug Angeline Jolie ponekad si da oduška kad nema snimanja te 'fura' stil koji mu najviše odgovara. Pušteni brkovi i brada, casual majice i traperice odlična su kombinacija.

2. George Clooney

George Clooney također je među najfatalnijim frajerima na svijetu, a žene još više 'polude' kad ga vide s trodnevnom bradom i brkovima.

3. Jude Law

Glumac Jude Law ima tipično lice nevinašca, a takve uloge najčešče i dobiva u filmovima. No, Jude voli pokazati i svoju muževnu stranu pa pusti brkove!

4. Ryan Gosling

Iako je glumac Ryan Gosling već dugo u vezi s Evom Mendes, brojne žene ne odustaju i jednostavno žele osvojiti njegovo srce kao što je on osvojio i njihovo. smatraju ga atraktivnim u svim izdanjima, ali najprivlačniji je kad je opušten, svoj i... brkat!

5. David Beckham

Jedan od najpopularnijih nogometaša, a definitivno i jedan od top miljenika žena, David Beckham ima faze u kojima povremeno mijenja svoj imidž. Tako se s vremena na vrijeme vrati slavnom brku koji mu, kažu brojne obožavateljice, stoji savršeno!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook