Bujan izgled sa sobom nosi i rizik opasan po život, a u to su se uvjerile i brojne zvijezde.


Trend plastične kirurgije u svijetu bogatih i slavnih ne jenjava. Gotovo da nema mjesta na tijelu gdje se silikoni ne ugrađuju. Grudi, usne, stražnjica... Silikoni su postali pravi hit! No bujan izgled sa sobom nosi i rizik opasan po život, a to najbolje znaju zvijezde koje su zbog implantata bile na rubu smrti.

Jedna od njih je i Tara Reid. Glumica je 2004. godine odlučila povećati svoje grudi, a operacija joj je sa sobom donijela samo nevolje. Bradavice su joj postale deformirane, a koža naborana. "Odmah poslije operacije pojavile su mi se kvrge na bradavicama. Doktor me uvjeravao da će mi biti bolje, a poslije šest mjeseci bilo mi je sve gore i gore", otkrila je glumica.

Život Crystal Hefner, supruge Hugha Hefnera, bio je idiličan sve dok se nije podvrgnula operaciji povećanja grudi. Nakon ugradnje implantata Crystal se počela je počela osjećati umor i bolove u vratu i ramenima, a sve je pripisivala implantatima za koje je tvrdila da su ju otrovali. S vremena na vrijeme bila je toliko loše da nije mogla ustati iz kreveta. Na kraju je uklonila silikone, a nakon operacije više puta naglašavala je kako se bez silikona osjeća puno bolje.

Crystal i Hugh Hefner (Foto: Getty)

Problema sa silikonima imala je i starleta Heidi Montag. Bivša TV zvijezda velika je ljubiteljica plastičnih operacija, a njeni problemi počeli u se javljati tri godine nakon ugradnje silikonske košarice F veličine. "Moje tijelo nije moglo nositi njihovu težinu i imala sam problema s vratom i ukočenim rukama. Bila sam kod estetskog kirurga Jaya Orringera i jako me uplašio. Rekao mi je da su mi silikonski umeci preveliki i da će mi ispasti iz grudi. To je jako opasno jer vam silikoni mogu propasti do pupka", otkrila je Heidi koja je naposljetku od straha smanjila grudi.

Heidi Montag (FOTO: Getty)

Sharon Osbourne prije pet godina morala je ukloniti implantate jer joj je silikon počeo curiti iz grudi. "Jedno jutro sam se probudila i jedna dojka mi je bila duža od druge. Odmah sam znala da to nije dobar znak. Nakon što me doktor pregledao utvrdio je da su mi silikoni procurili u trbušni zid", otkrila je voditeljica.

Nevolje sa silikonima imala je i Tina Malone kojoj je silikonski implantat eksplodirao u tijelu. Glumica je doživjela šok, a sve je uzrokovala infekcija zbog koje se implantat napuhao poput balona. Odmah je prevezena u bolnicu, a nakon oporavka odlučila je snimiti film svojim plastičnim operacijama na koje je utrošila više od 50 tisuća funti.