Pozirali zagrljeni

Naša seksi novinarka i bivši nogometaš otputovali u grad ljubavi, a poznat je i razlog ovog odlaska!

Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 +0 Fani Stipković i Danielle Semaan Fabregas Galerija

Fani Stipković sa svojim je partnerom Fernandom Hierrom otputovala u grad ljubavi, a već je objavila i fotografiju iz hotela.

Naša poznata sportska novinarka Fani Stipković i njen partner, bivši nogometaš Real Madria Fernando Hierro, otputovali su u Pariz gdje će se odigrati finale Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Fani je na Instagramu podijelila fotografiju iz hotela na kojoj pozira s dragim, a fotografiju je komentirala i Iva Šarić, djevojka Brune Petkovića koji su nedavno i sami s Fani imali druženje u Madridu.

Par koji rijetko imamo priliku vidjeti zajedno s Fani je pozirao u kafiću, a ona je fotku objavila u svojim pričama na Instagramu uz opis: "Hrvati u Madridu".

''Savršeni'', napisala je Iva na fotografiju Fani i Fernanda, a pohvalili su ih i ostali pratitelji.

''Lijep par'', ''Odličan par u gradu ljubavi'', napisali su, a mnogi su i Fernandu poželjeli sreću s obzirom da njegov bivši klub igra finale.

Inače, nedavno se doznalo kako se Fani krajem prošle godine zaručila za Hierra, a mediji pišu i da bi se par trebao vjenčati ovo ljeto na Korčuli.

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo zatim su za španjolske medije potvrdili su da su par.

Atraktivna Velolučanka svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala, a otkako živi i radi u Španjolskoj, nekoliko je puta završavala i na listama najseksi novinarki Europe.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 7 +2 Marijana Mikulić - 6 Celebrity Marijanu Mikulić zbog fotke u kratkim hlačicama prozvala jedna pratiteljica, glumica joj na to odgovorila pozirajući na plaži

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Petar Grašo - 2 Maja Šuput i Petar Grašo - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +10 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila fotku s Grašom: ''Nek sam i ja neke stvari nekom starijem od sebe s guštom objasnila''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene