Fabijan Pavao Medvešek je kao Plácido Domingo u showu "Tvoje lice zvuči poznato" izazvao oduševljenje kod Maje Šuput i cijelog žirija, a pogotovo Nives Celzijus.

Galerija


Fabijan Pavao Medvešek je u 15. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovio španjolsku opernu legendu Plácida Dominga.

Vezani članci Marko Braić Ovako to izgleda kad ih uhvate, a da ne znaju da kamere snimaju, čini se da ipak nisu spremni na sve! Tvoje lice zvuči poznato - 4 Tko se namučio s grudnjakom, a čije je iskreno priznanje posebno iznenadilo, pogledajte u našem videu!

Mladi glumac je već navikao na hvalospjeve za svoje nastupe, a oni ga ni ovog puta nisu zaobišli. Žiri je bio oduševljen njegovom transformacijom, ali i voditeljica Maja Šuput. 

"Kakva 'Tiha noć'. Bilo je predivno", komentirala je Maja. 

"Kad sam vidjela koji je zadatak dobio, malo sam se zabrinula, ali je li moguće da si i ovo napravio savršeno, ovo je bila čarolija, moćan anđeoski glas", pohvalila je Indira Levak Fabijana. 

"Bilo je dostojanstveno, uznosito, točno", istaknuo je Goran Navojec. 

"Ostavio si čovjeka bez riječi, bio si točan, smirio si nas, donio si nam dostojanstveni ugođaj", dodao je Igor Mešin. 

No kao i uvijek Nives Celzijus je imala najoriginalniji kompliment za Fabijana koji joj je, kako se čini iz emisije u emisiju, postao miljenik. 

"Ovo je bilo toliko spokojno, dramatično, dostojanstveno. Već sam se zamislila u svom krevetu, ti mi pjevaš uspavanku s tim svojim dramatičnim predivnim glasom i tako miluješ me po glavi, i tako, bilo je divno", komentirala je Nives.

Inače, pjevačica je u ovoj emisiji privukla pozornost svojom frizurom i bujnim dekolteom u crvenoj haljini. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Ovu Majinu haljinu teško je opisati, ali podsjeća na božićno drvce, najbolje da pogledate sami!

Obline Nives Celzijus zasjenila je lavlja frizura, a zanimljiv je i mali komad materijala koji ima na sebi!