Fabijan Pavao Medvešek kao finalist showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' odradio je transformaciju iz filma ''The Greatest Showman'', a viđenom posebno nije odoljela Nives Celzijus.

Galerija


Kao i svaki puta dosad, Fabijan Pavao Medvešek rasturio je u svojoj transformaciji u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Ovoga puta odradio je izvedbu iz filma ''The Greatest Showman''. 

Vezani članci Dalibor Petko četvrta emisija TLZP - 3 Šokirane izraze lica Maje Šuput i Nives Celzijus objasnit će genijalni prizori koje ne smijete propustiti! Nives Celzijus Pogledajte haljinu Nives Celzijus zbog koje je sama zaključila da je jednostavno prezgodna: ''Razlog više da upalite TV!''

Goran Navojec nastup je komentirao rečenicom s kojom su se svi složili. 

''Ovo si doveo na vrhunski nivo'', rekao je, a onda je nastavila Indira. 

''Priredio si nam pravi spektakl, uvjerena sam da ću jednom otići na neki holivudski mjuzikl i gledati tebe'', zaključila je. 

A svi znaju da Nives prema Fabijanu gaji itekakve simpatije pa se njezin komentar čekao s nestrpljenjem. 

''Nije što te volim, ali ovo što si izveo večeras ja bih mogla gledati ponovno i ponovno i ponovno, i mogla bi tako cijeli život. Najmoćnija izvedba, moje divljenje'', zaključila je Nives, a svoj je dojam podijelio još i Igor Mešin. 

''Ovo večeras je bio pravi show, ti si showman, potpuno si zaslužio finale'', zaključio je. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

Indira nastavila impresivan niz dekolte priča: Grudi je naglasila u kreaciji s raskošnim volanima!