Otkrivamo tajnu pobjednika!

Pogledajte kako se naš glumac pretvorio u legendarnog glazbenika: Oči, kosa, tetovaže - isti Ed Sheeran!

Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 7 Fabijan Pavao Medvešek - 8 Fabijan Pavao Medvešek - 9 Fabijan Pavao Medvešek - 2 +0 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' ranije je pobijedio utjelovivši legendarnog Freedieja Mercuryja, a ovoga puta pun pogodak za njega su bili Ed Sheeran i Andrea Bocelli.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek odnio je pobjedu u showu "Tvoje lice zvuči poznato" otpjevavši duet balade"Perfect" Eda Sheerana i opernog pjevača Andree Bocellija. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Fabijan je zbog preobrazbe u riđokosog pjevača morao nositi periku, dobio je i plave leće koje su ga malo greble, a depilirali su mu i ruke da bi nacrtali tetovaže kakve Sheeran ima. No to se isplatilo jer mu je donijelo već drugu pobjedu u showu, a glumac je u "Backstageu s Miom" otkrio koja je tajna njegova uspjeha.

Što je Fabijanu teško palo tijekom druge transformacije i kako mu je voditeljica Mia Kovačić uspjela izmamiti osmijeh, saznajte u našem videu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene