Fabijan Pavao Medvešek prošle se nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirao u američku pjevačicu Pink i izveo njezinu pjesmu ''Beautiful Trauma''.

Galerija


Fabijan Pavao Medvešek u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' prošle je nedjelje još jednom pokazao svoju moć transformacije nakon što se preobrazio u američku pjevačicu Pink. Izveo je njezinu pjesmu ''Beautiful Trauma'' sa zahtjevnom koreografijom iz videospota.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Majin novi trudnički outfit prava je atrakcija na Instagramu, a danas ima i poseban razlog da zove sve prijatelje Fabijan Pavao Medvešek - 2 Nakon pobjede o kojoj i dalje svi pričaju naš glumac otkrio je koja je njegova velika želja

Čim je završio, Maja Šuput komentirala je da je to bilo jedno ozbiljno izdanje, a njegove mišiće koji su urnebesno smiješno izgledali u ženskoj opravici morao je opipati i Frano Ridjan. 

''Frano, prestani ga pipati'', zafrkavala je Maja svog kolegu. Prva je nastup komentirala Nives. 

''Ti znaš da ja nisam najveći fan tvojih ženskih transformacija, i to nema veze što u tim izdanjima nisi bezobrazno zgodan i seksi... Međutim, ovdje je izvođačica koja je i sama malo rabijatnija, agresivnija i koja definitivno ne igra na kartu seksualnosti, a ti si se nekako dosta dobro snašao dobro u ovoj ulozi. Ovo mi je jedno od tvojih najdražih izdanja kad su tvoje ženske transformacije u pitanju'', zaključila je Nives, a Indira je dodala da je Fabijan ovom svojom preobrazbom pokazao da ništa nije nemoguće. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.