Naklon do poda!

Poljubac koji je Nives Celzijus odmah prisvojila: ''Bio je za mene, je l' da? A tek ti bicepsi, tricepsi''

Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Nives Celzijus +0 Indira Levak i Nives Celzijus Galerija

Fabijan Pavao Medvešek kao Freddie Mercury otvorio je prvu epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i vratio nas u 1975. godinu jednim od najvećih hitova svih vremena.

Fabijan Pavao Medvešek kao Freddie Mercury s pjesmom ''Bohemian Rhapsody'' otvorio je prvu epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i vratio nas u 1975. godinu jednim od najvećih hitova svih vremena.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Članica žirija Indira Levak ustala je nakon što je Fabijan Pavao Medvešek odradio svoju transformaciju u Freddieja Mercuryja kako bi mu pokazala da je oduševljena njegovom izvedbom.

''Moj naklon, kakav nastup'', govorila je i cijelo vrijeme pljeskala.

Da je sve odradio vrhunski, pokazale su i reakcije voditelja i publike, ali i ostalih članova žirija.

'Bilo je maestralno, obratio si pažnju na puno detalja'', zaključio je Goran Navojec, a Nives je sve komentirala u svom stilu.

''Ti si brutalan, a taj biceps, a taj triceps, onaj poljubac je bio za mene, je l' tako?'' zanimalo ju je.

Prije nastupa Fabijan je otkrio što mu je u svemu bio najveći izazov.

''Njegov glas i njegov raspon nešto je neponovljivo i to je nešto što mi je veliki izazov'', priznao je, a kako je dodao, i njegove su kretnje jako specifične.

''On ima drskost, prisutnost, i kao da pršti iz svih dijelova tijela. Jako mi se to sviđa jer je posebna svijest svega i svega što ja zapravo mogu'', zaključio je.

Flexanja, pusice, opasno nabrijavanje – Mia je sve ulovila! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene