Ezgi Gor osvojila je gledatelje malih ekrana u seriji "Gulperi" kao Artemis Aydin.

Galerija


Turska serija "Gulperi", koju pratimo u programu Nove TV osvojila je gledatelje malih ekrana i kod nas u Hrvatskoj, a od brojnih glumaca, mnogima je za oko zapela djevojka jedinstvenog izgleda i neobične ljepote Ezgi Gor.

Vezani članci Timučin Esen - 2 Financirao je studij radeći kao dadilja i klaun, odbija koristiti društvene mreže, a evo kako je zapravo privukao pozornost javnosti Nurgul Ješilčaj - 17 Razotkrila je kolegu koji je bio miljenik javnosti, ali tvrdi da je njoj priređivao pakao: ''Iznosio je laži koje nisam mogla prešutjeti''

Ezgi je mlada turska glumica, tek joj je 17 godina, ali glumi gotovo već pola svoga života. S devet godina pojavila se prvi put u filmu "El Yazisi", no najveću joj je slavu upravo donio lik Artemis Aydin u "Gulperi".

O njezinoj popularnosti svjedoči i brojka od 174 tisuće pratitelja na Instagramu, gdje često objavljuje nove fotografije, na račun kojih dobiva same komplimente.

Osim sa setova Ezgi tu objavljuje i neke trenutke iz života iza kamere pa se tako pohvalila da se i privatno druži sa zgodnim glumcem Burakom Dakakom te da se odlično slažu. Zato nije trebalo proći puno vremena da krenu glasine o tome da između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali to zasad niti jedno od njih nije potvrdilo.

 

Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju