I ne samo slavnog glumca. Kim Kardashian, Jimmy Kimmel, James Franco i Tom Brady samo su neke od zvijezda koje su uključene u ovu akciju.


Bono Vox pokreće kampanju sa slavnima za prikupljanje sredstava za borbu protiv AIDS-a. Zainteresirane koji doniraju novac, očekuje sjajna prilika.

Vezani članci Kim Kardashian - 12 Kim pokazala svoju novu opsesiju pa priznala da nije dobro, a onda je postala hit na društvenoj mreži George i Amal Clooney - 2 Godinama je bio na glasu kao zavodnik i zakleti neženja, a sad je objasnio zašto je tako kasno odlučio postati otac

Moći će prikupiti sredstva za borbu protiv side te provesti vrijeme sa Georgeom Clooneyjem ili posjetiti set 'Igre prijestolja'. Mnogima će biti primamljivo i naučiti od Toma Bradyja kako se baca lopta. Svi koji uplate makar desetak dolara u Bonovu organizaciu RED, dobit će šansu družiti se sa ovim svjetskim zvijezdama.

Bono Vox: Nisu uspjeli oduzeti duh grada

Kampanja počinje 01. prosinca, na dan koji se obilježava kao Svjetski dan borbe protiv side. 'Osjećamo da ljudi govore 'O, pa ta stvar s AIDS-om je gotova sada', a mi mislimo: Ne! Nije', rekao je Bono. U akciju su uključene i zvijezde poput Jamesa Franca, Jimmyja Kimmela i Kim Kardashian.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook