I ne samo slavnog glumca. Kim Kardashian, Jimmy Kimmel, James Franco i Tom Brady samo su neke od zvijezda koje su uključene u ovu akciju.


Bono Vox pokreće kampanju sa slavnima za prikupljanje sredstava za borbu protiv AIDS-a. Zainteresirane koji doniraju novac, očekuje sjajna prilika.

Vezani članci George i Amal Clooney Omiljeni šarmer se pohvalio novim vještinama i otkrio što ne smije raditi da mu supruga ne poludi Kuća Kim Kardashian i Kanyea Westa Pogledajte 40 milijuna dolara vrijedan dom Kim i Kanyea kojeg se nijedno ne želi odreći, a nekima je bio prebizaran!

Moći će prikupiti sredstva za borbu protiv side te provesti vrijeme sa Georgeom Clooneyjem ili posjetiti set 'Igre prijestolja'. Mnogima će biti primamljivo i naučiti od Toma Bradyja kako se baca lopta. Svi koji uplate makar desetak dolara u Bonovu organizaciu RED, dobit će šansu družiti se sa ovim svjetskim zvijezdama.

Bono Vox: Nisu uspjeli oduzeti duh grada

Kampanja počinje 01. prosinca, na dan koji se obilježava kao Svjetski dan borbe protiv side. 'Osjećamo da ljudi govore 'O, pa ta stvar s AIDS-om je gotova sada', a mi mislimo: Ne! Nije', rekao je Bono. U akciju su uključene i zvijezde poput Jamesa Franca, Jimmyja Kimmela i Kim Kardashian.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook